reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Kingusia91 zobacz jaki absurd :)
Chyba coś nie tak bo czuje się lepiej
Kochane miłego dnia ja idę w swoich dołach zrobić coś indyjskiego z indykiem, ryżem i curry, może mi humor poprawi. Może choć indyk nie spojrzy się dziś na mnie krzywo wilkiem ;).

Co wy na to żeby zrobić wątek jedzeniowy/obiadowy/przekąskowy, ja juz czasem nie mam pomysłu na obiad, lub czasami mam smaczki a nie wiem na co

Miłej niedzieli
Ja też dziś jem po indyjsku :D

reklama
To jak jest w końcu z tym śledziem? :( ja bardzo lubię go jesc, np. salsa, albo w smietanie, oleju z cebulka, wczoraj z buraczkami... Kobiety w ciąży zawsze kojarzyły mi się ze śledziem :)

Witam
Dziś czuje się fatalnie, a wczoraj taki dobry dzień miałam. Głupia zjadłam krokieta i teraz mnie po nim męczy.

Ja na razie martwię się o dziecko, żeby zdrowe było, a resztą nie zaprzątam sobie głowy. Będzie co ma być :)

Igusiad - czasami ma to zwiazek z zaburzeniami SI (integracji między zmysłami). Moj synek w pierwszym roku mial z tym problemy. Czeste u dzieci.
Ja jestem przerwazliwiona szczegolnie na zapachy. Dzwieki noca tez mnie wkurzaja.

Lucy - pamietaj, ze obecne prawo mówi, ze chce czy nie bedzie musial przedluzyc Ci umowę do konca trwania ciazy. Znając zycie bedzie próbował zagrac na niewiedzy pracownika i Ci podziekuje, ale prawo w tej chwili mowi, ze musi przedluzyc, to juz jest poza jego wyborem.
A czym jeszcze objawiają się te zaburzenia?

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czasem nachodza mnie myśli związane z porodem... Wydaje mi się ze jak się to wszystko zacznie to ja nie dam rady i coś się złego wydarzy... Nie umiem sobie tego nawet wyobrazić... I jeśli nie będę miała już siły, co wtedy... To moja pierwsza ciąża i nawet nie wiem czy jest coś do czego w ogóle można porównać porod???
Ból podobny do miesiaczki tylko milion razy mocniejszy [emoji13] bólu zęba też nie przebije, złamanej nogi też nie [emoji12]
Jak już zaczniesz przeć to jesteś na finiszu, wtedy dostaje się takiego kooooopa że hej!
Nie martw się, każda prawie matka to przeżyła i są nawet takie, które chcą kolejnego potomstwa hehe

Ból podobny do miesiaczki tylko milion razy mocniejszy [emoji13] bólu zęba też nie przebije, złamanej nogi też nie [emoji12]
Jak już zaczniesz przeć to jesteś na finiszu, wtedy dostaje się takiego kooooopa że hej!
Nie martw się, każda prawie matka to przeżyła i są nawet takie, które chcą kolejnego potomstwa hehe

O jaaaa.... Czemu porod musi być az tak bolesny... Tyle kobiet daje radę to i ja dam. Najważniejsze żeby maluch był zdrowy :)

Mnie dzisiaj tez mecza mdlosci herbata z imbirem poki co nie pomaga... Zaraz ywbieram sie na spacer, może sie troche przewietrzymy :)
JA też staram się być dobrej myśli, oby było zdrowe.. Ale już nie moge sie doczekac wynikow badan i serduszka... Będę wtedy jeszcze bardziej spokojna:)
Czasami wkrada się lęk ale mysle sobie ze nie moge sie denerwowac bobedzie co ma byc a tak kocham to MAleństwo, ze musi byc dobrze!!
A wizyta juz jutro to moze bedzie to serduszko :D

reklama
Do góry