reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Kingusia91 zobacz jaki absurd :)
Chyba coś nie tak bo czuje się lepiej
Kochane miłego dnia ja idę w swoich dołach zrobić coś indyjskiego z indykiem, ryżem i curry, może mi humor poprawi. Może choć indyk nie spojrzy się dziś na mnie krzywo wilkiem ;).

Co wy na to żeby zrobić wątek jedzeniowy/obiadowy/przekąskowy, ja juz czasem nie mam pomysłu na obiad, lub czasami mam smaczki a nie wiem na co

Miłej niedzieli
Ja też dziś jem po indyjsku :D

reklama
To jak jest w końcu z tym śledziem? :( ja bardzo lubię go jesc, np. salsa, albo w smietanie, oleju z cebulka, wczoraj z buraczkami... Kobiety w ciąży zawsze kojarzyły mi się ze śledziem :)

Witam
Dziś czuje się fatalnie, a wczoraj taki dobry dzień miałam. Głupia zjadłam krokieta i teraz mnie po nim męczy.

Ja na razie martwię się o dziecko, żeby zdrowe było, a resztą nie zaprzątam sobie głowy. Będzie co ma być :)

Igusiad - czasami ma to zwiazek z zaburzeniami SI (integracji między zmysłami). Moj synek w pierwszym roku mial z tym problemy. Czeste u dzieci.
Ja jestem przerwazliwiona szczegolnie na zapachy. Dzwieki noca tez mnie wkurzaja.

Lucy - pamietaj, ze obecne prawo mówi, ze chce czy nie bedzie musial przedluzyc Ci umowę do konca trwania ciazy. Znając zycie bedzie próbował zagrac na niewiedzy pracownika i Ci podziekuje, ale prawo w tej chwili mowi, ze musi przedluzyc, to juz jest poza jego wyborem.
A czym jeszcze objawiają się te zaburzenia?

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czasem nachodza mnie myśli związane z porodem... Wydaje mi się ze jak się to wszystko zacznie to ja nie dam rady i coś się złego wydarzy... Nie umiem sobie tego nawet wyobrazić... I jeśli nie będę miała już siły, co wtedy... To moja pierwsza ciąża i nawet nie wiem czy jest coś do czego w ogóle można porównać porod???
Ból podobny do miesiaczki tylko milion razy mocniejszy [emoji13] bólu zęba też nie przebije, złamanej nogi też nie [emoji12]
Jak już zaczniesz przeć to jesteś na finiszu, wtedy dostaje się takiego kooooopa że hej!
Nie martw się, każda prawie matka to przeżyła i są nawet takie, które chcą kolejnego potomstwa hehe

Ból podobny do miesiaczki tylko milion razy mocniejszy [emoji13] bólu zęba też nie przebije, złamanej nogi też nie [emoji12]
Jak już zaczniesz przeć to jesteś na finiszu, wtedy dostaje się takiego kooooopa że hej!
Nie martw się, każda prawie matka to przeżyła i są nawet takie, które chcą kolejnego potomstwa hehe

O jaaaa.... Czemu porod musi być az tak bolesny... Tyle kobiet daje radę to i ja dam. Najważniejsze żeby maluch był zdrowy :)

Mnie dzisiaj tez mecza mdlosci herbata z imbirem poki co nie pomaga... Zaraz ywbieram sie na spacer, może sie troche przewietrzymy :)
JA też staram się być dobrej myśli, oby było zdrowe.. Ale już nie moge sie doczekac wynikow badan i serduszka... Będę wtedy jeszcze bardziej spokojna:)
Czasami wkrada się lęk ale mysle sobie ze nie moge sie denerwowac bobedzie co ma byc a tak kocham to MAleństwo, ze musi byc dobrze!!
A wizyta juz jutro to moze bedzie to serduszko :D

reklama
Do góry