beaciaaa
Fanka BB :)
Spokojnie, ja też nie wyrabiam za swoim 2 latkiem. Weekendy są jeszcze ok, ale w tygodniu praca dom i małe dziecko to masakra.. Jak mały idzie spać ja razem z nim. Do pracy zamiast na 7 idę na 8( taka ulga że mogę sobie na to pozwolić) bo inaczej był nie wstała o 6... Od jutra tydzień chorobowego bo jakaś wirusówka mnie złapała i mam leżeć i odpoczywać, najgorszy kaszel który mnie na maxa dusi. Na zwolnienie mam zamiar iść jak najpóźniej, szczególnie że szef ok, wie o ciąży i umówiliśmy się na stawkę godzinowa, więc jak nie będę miała siły idę na 4h i za tyle mam płacone co i tak lepsze niż to co mam na umowie...Witajcie drogie mamy, nie wiem czy mnie pamiętacie bo dawno nie pisałam.
Jestem juz po wizycie na której wreszcie zobaczyłam serduszko wiec kamień z serca, wszystko jest dobrze. Z om to 8+2 a z USG 8+4. Termin na 20-22 kwietnia w takim razie. Jestem juz na L4 do 4 października. Dostałam od poprzedniego lekarza a teraz zmieniłam i nie wiem czy będzie mi bez problemu chciał dalej wystawić. Na wizycie nic nie pytał o pracę ja też nic nie mówiłam.
W pracy już powiedziałam i spotkalam się z totalna obojętnością. No cóż ale przynajmniej mam z głowy bo bardzo mnie to stresowalo.
Najgorsze w tej ciąży jest to ze nie mam na nic siły, nic mi się nie chce czasem dochodzą jeszcze mdłości. Wkurza się na siebie zwłaszcza ze mam 2 latke w domu i mam wrażenie ze ja zaniedbuje.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom