April7
Fanka BB :)
Nie nie Kochana to jest olejek kosmetyczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie Kochana to jest olejek kosmetyczny
W mojej miejscowości jest taki sklep z naturalnymi kosmetykami ale z tego co wiem można zamówić też przez internet najpierw uzywalam olejek ze słodkich migdalow 100% firmy nacomi w ogóle super bo bezzapachowy a teraz uzywam identyczny ale firmy etja a to tylko dlatego że ten drugi ma dozownik
Ja bralam furaginum w I trymescie ale najlepiej skonsultowac z lekarzem jakie tabletki mozesz brac wiem ze urosept tez braly kobiety w ciazyNiunius przykro mi bardzo :-(
Dziewczyny, ja znów z pytaniem. Co można w ciąży na zapalenie pęcherza? Furaginum wg ulotki odpada a już nie mogę wytrzymać, tak piecze, boli i to ciągle parcie na pęcherz. Dodatkowo nic nie piję, nic nie jem i dzisiejszej nocy do teraz rzygam dalej niż widzę... Choć już nie mam czym
Trzymaj się .....;(((((Od wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanie Jestem załamana.. to moje drugie poronienie..
A czy w ciąży bliźniaczej nie powinno się kontrolować ciąży co 2 tygodnie? Moje znajome i kuzynki bynajmniej tak miały. .. może zależy od lekarza ale ja bym nie wytrzymałaTo jest straszne, że tyle z nas, które chcą zostać mamami, traci swoje maleństwa:-( w głowie mi się to nie mieści.
Przeraża mnie to. Tak się boję no:-( chyba jutro pójdę na usg bo te nerwy mnie wykończą.
Poobkładana poduszkami dała radę- już po domu ją tak wosiłam żeby nie dzwigać. Zawsze szukała gdzie chwycić żeby się podciągnąć i do pionu. Ciekawska i tak jej zostałoW sierpniu to chyba dziecko nie będzie siedziało.. Mam corke z kwietnia u.r. pod koniec wrzesnia wkladalam ją do spacerówki, ale tylko dlatego, że było już ciasno w gondoli, a siedzieć nie chciała i też nie umiała. Wydaje mi się, że 5 miesieczniaki nie są gotowe na siedzenie w spacerowce [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
UrinalNiunius przykro mi bardzo :-(
Dziewczyny, ja znów z pytaniem. Co można w ciąży na zapalenie pęcherza? Furaginum wg ulotki odpada a już nie mogę wytrzymać, tak piecze, boli i to ciągle parcie na pęcherz. Dodatkowo nic nie piję, nic nie jem i dzisiejszej nocy do teraz rzygam dalej niż widzę... Choć już nie mam czym
Zgadzam się z Tobą w 100%A ja szczerze powiem, że świadomie nie urodzilabym nieuleczalnie chorego dziecka. Może wydam się wam okrutna, ale życie z chorobą (ciężką, nieuleczalną) często nie jest życiem... jednocześnie mam świadomość, że mnie (nas, rodziców) wczesniej czy później zabraknie (lub po prostu będziemy za starzy) i co wtedy? Obarczę obowiązkiem starsze rodzeństwo? Oddam do placówki? ja wiem, że życie pisze różne scenariusze, ale świadomie nie podjęła bym takiej decyzji. Ps. Już możecie mnie "objechać"
Grstulejszyn!Jestem po wizycie maluszek rosnie serducho bije raczki nozie nosek sa 14tc za chwile wrzuce zdjecie
Usg genetyczneAle to robicie PAPPA czy te Nifty?
Ja tysz 10 tydz i w karcie mam termin 5 kwienia [emoji12] [emoji7]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo, bardzo, trzymaj się!Od wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanie Jestem załamana.. to moje drugie poronienie..