reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Niunius przykro mi bardzo :-(

Dziewczyny, ja znów z pytaniem. Co można w ciąży na zapalenie pęcherza? Furaginum wg ulotki odpada a już nie mogę wytrzymać, tak piecze, boli i to ciągle parcie na pęcherz. Dodatkowo nic nie piję, nic nie jem i dzisiejszej nocy do teraz rzygam dalej niż widzę... Choć już nie mam czym
Anja 93 kup sobie witaminę C i łykaj trzy razy dziennie po 2 bo to zakwasza mocz i dzięki temu przestają rozwijać się bakterie poza tym sok z 100 procentowej żurawiny i zacznij pić a jak nie możesz to musisz zgłosić się do szpitala na kroplowke bo się odwodnisz a to jest groźne i dla Ciebie i dziecka.

Cześć :)
To i ja dołączę do kwietniowych mam...choć miałam wątpliwości czy nie za wcześnie...żeby nie zapeszać.
Widzę że już Was sporo :)
Mam termin na 26 kwietnia...chyba nie przeskoczę na maj ;)
Ostatni raz byłam na forum jako mama "styczeń 2006" , wiele się zmieniło :)

cześć,
jeśli chodzi o "zapeszanie" ja też wciąż mam obawy, choć z USG dziś jest 10t 4dc, czyli tydzień do przodu. Dlatego też mało się tu udzielam... Czekam na badania prenatalne w tym test pappa (20.09) Poza tym czasu brak - wciąż jestem aktywna zawodowo, nie ma mnie po 10-11h dziennie bo daleko dojeżdżam, jak wracam to obowiązki domowe + Córcia sprawiają, że po 21.30 nawet kompa nie zawsze chce mi się włączyć:p
zdrówka dla Was!

A gdzie kupujesz olejek ?
Ja chyba też muszę już przejść ze zwykłych kremów do ciała na takie które lepiej zadbają o skórę.
Biust powiększył mi się dwukrotnie, nie miałam tak w pierwszej ciąży... no i już nie mam 20kilku lat ;)
W mojej miejscowości jest taki sklep z naturalnymi kosmetykami ale z tego co wiem można zamówić też przez internet :) najpierw uzywalam olejek ze słodkich migdalow 100% firmy nacomi w ogóle super bo bezzapachowy a teraz uzywam identyczny ale firmy etja :) a to tylko dlatego że ten drugi ma dozownik :)

reklama
cześć,
jeśli chodzi o "zapeszanie" ja też wciąż mam obawy, choć z USG dziś jest 10t 4dc, czyli tydzień do przodu. Dlatego też mało się tu udzielam... Czekam na badania prenatalne w tym test pappa (20.09) Poza tym czasu brak - wciąż jestem aktywna zawodowo, nie ma mnie po 10-11h dziennie bo daleko dojeżdżam, jak wracam to obowiązki domowe + Córcia sprawiają, że po 21.30 nawet kompa nie zawsze chce mi się włączyć:p
zdrówka dla Was!

Też czekam do testów prenatalnych (13.10), mam poczucie że wtedy osiągnę większy spokój... sam fakt że będzie to już po 11tygodniu, kiedy już jest bezpieczniej.
Syna i rodzinę i przyjaciół poinformujemy też dopiero wtedy, obecnie wiedzą tylko rodzice i przyjaciółka.

Do góry