reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Witajcie Dziewczyny :) ja wczoraj w nocy dojechalam do Niemiec. Bardzo dobrze znioslam podróż :) nic mnie nie bolało, nie spinalo więc chyba wszystko jest ok. Kilka razy tylko poczulam delikatne klocie w jajnikach ale coś tam się chyba musi dziać bo dziś zaczął się 11 tydzień :) byle do przodu. Odnośnie mycia zębów to ja za każdym razem wymiotuje... Ledwo wkładam szczoteczke do budzi, no ale o zeby trzeba dbać, to bardzo ważne. Zaraz zaczne nadrabiac to co napisalyscie od wczoraj. Normalnie idziecie jak burza! :)
Najważniejsze, że dobrze zniosłas podróż :):). Tez jestem w 11 tygodniu :). Na kiedy masz termin :)?

reklama
Ja wedlug usg mam ternin na 2.04 ☺

Ledwo Was nadrobilam... Caly dzien sie dzisiaj koszmarnie czuje. Najpierw wynioty zawroty glowy, potem senność a teraz bol glowy.
Na dodatek cisnienie mi zaczyna skakac jak w pierwszej ciazy.

Spokojnej nocy kwietniowki

Ja ma 5 kwietnia i dziś jestem 10 tyg +1 ,u lekarza tak mówię nie ze 11 tyg zresztą lekarka mi to mówiła [emoji1] w szpitalu tez chcieli wiedziec dokładnie który tydzień i dzien

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś miałam strasznie niskie ciśnienie, aż mi słabo było i w głowie bardzo mi się kręciło... wypiłam słabiutką kawkę i jakoś poczułam się lepiej :) odkąd wiem o ciąży to pierwsza moja kawa :) :)

A mnie od kawy totalnie odrzuciło. Wcześniej piłam 2-3 dziennie i nie wyobrażałam sobie dnia bez kawy a teraz sam zapach powoduje u mnie mdłości :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja raz próbowałam wypić i niestety skończyło się to wizytą w toalecie, teraz już nie ruszę [emoji23]

w57vskjog7p17owg.png

reklama
Mnie od kawy nie odrzuca i ciężko mi się z nią rozstać, inka nie smakuje tak jak świeżo mielona :)
Od papierosów mnie też nie odrzuciło więc odstawienie ich z dnia na dzień było trudne, odbiło się to na domownikach, burczałam na nich z byle powodu.
Dobrej nocki

Do góry