reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Anjouek ta kanapka z cebulą to moje klimaty [emoji3] ja jeszcze robie tak biały chleb, masło, koncentrat pom i wtedy albo cebula albo szczypior, najbardziej lubię szalotkę lub cukrową.
Mam mega zachcianki od budyniu czekoladowego do śledzia w musztardzie, ale wszystko na dwa gryzy, dobrze że córa jest jadkiem to mi pomaga w zjedzeniu.
Przeszkadzają mi wszystkie zapachy, dosłownie wszystkie.

Myślicie już o imionach, tak po cichuuu..[emoji78] [emoji78] [emoji78] [emoji78]

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
heheh :) a da się nie myśleć? ja mam non-stop temat imion oraz ciągle przeglądam stronki w poszukiwaniu wózka :) Jakoś mi łatwiej skupiać się na tym niż na możliwych obawach i czarnych scenariuszach. Nakręcam się ale w tą "dobrą" stronę :)

reklama
heheh :) a da się nie myśleć? ja mam non-stop temat imion oraz ciągle przeglądam stronki w poszukiwaniu wózka :) Jakoś mi łatwiej skupiać się na tym niż na możliwych obawach i czarnych scenariuszach. Nakręcam się ale w tą "dobrą" stronę :)
O, wózek to mam już upatrzony, moja koleżanka ma fajny i zgapię od niej firmę [emoji3]

A imiona to Maja/Liliana albo Szymek :) Ale nie wiem, pewnie się coś jeszcze zmieni [emoji16]

w57vskjog7p17owg.png

Oj pewnie! Lepsze to niż ciągłe zadręczanie się czy wszystko ok.
Czy w Waszym otoczeniu często powtarza się imię Mikołaj, czy to tylko u mnie?

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Agaaacie nie martw się, w ciąży podobno wszystko zmienia się z dnia na dzień czasami, ale to wcale nie musi oznaczać najgorszego. Głowa do góry i nie stresuj się bo maluszek też to przeżywa.
Wiem ze maluszkowi to szkodzi dlatego probuje sie jakos pocieszyc ze wierze ze duphaston i luteina pomagaja ale w zeszlym roku podobne obawy byly i niestety zakonczylo sie zle dlatego teraz jest mi ciezko. Staram sie czyms zajac i nie myslec o tym

O, wózek to mam już upatrzony, moja koleżanka ma fajny i zgapię od niej firmę [emoji3]

A imiona to Maja/Liliana albo Szymek :) Ale nie wiem, pewnie się coś jeszcze zmieni [emoji16]

w57vskjog7p17owg.png

A jaki ten wózek masz upatrzony - podpowiedź coś :) ja potrzebuję czegoś uniwersalnego bo mieszkam na wsi - niby wszędzie mamy chodniki ale bezdroża też się od czasu do czasu zdarzają :) a moje autko ma taki średni bagażnik ale wolę dobrać wózek do samochodu niż odwrotnie :) :)

U mnie Mikołaj ostatnio dość popularny ostatnio. Ja myślę nad imieniem takim, żeby było raczej tradycyjne i żeby nie było bardzo popularne w tej kategorii wiekowej :) Sama mam na imię Elżbieta i w podobnym do mnie wieku spotkałam tylko dwie Ele i to mi się właśnie podoba w moim imieniu. Chciałabym żeby moje dzieci też miały imiona, które nie powtarzają się na każdym kroku. Teraz u mnie w okolicy królują Lenki, Julki, Oliwki a z chłopięcych Franki, Antki, Kubusie i Kacperki. :)

A jaki ten wózek masz upatrzony - podpowiedź coś :) ja potrzebuję czegoś uniwersalnego bo mieszkam na wsi - niby wszędzie mamy chodniki ale bezdroża też się od czasu do czasu zdarzają :) a moje autko ma taki średni bagażnik ale wolę dobrać wózek do samochodu niż odwrotnie :) :)

U mnie Mikołaj ostatnio dość popularny ostatnio. Ja myślę nad imieniem takim, żeby było raczej tradycyjne i żeby nie było bardzo popularne w tej kategorii wiekowej :) Sama mam na imię Elżbieta i w podobnym do mnie wieku spotkałam tylko dwie Ele i to mi się właśnie podoba w moim imieniu. Chciałabym żeby moje dzieci też miały imiona, które nie powtarzają się na każdym kroku. Teraz u mnie w okolicy królują Lenki, Julki, Oliwki a z chłopięcych Franki, Antki, Kubusie i Kacperki. :)
Link do: BEBETTO 2016 wózek NICO PLUS GONDOLA FOTELIK 3w1 taki o :) fajnie zrobiony, ze skórki wstawki są, elegancko jedzie, lekki [emoji106]

w57vskjog7p17owg.png

reklama
Do góry