reklama
Ela1990
Fanka BB :)
Aal, zdrówka i oby następny raz skończył się szczęśliwie na porodówce.
Pesca, też to stosuje, też polecam na mdłości, z reguły ustają, chociaż raz miałam, że i tak skończyło się wymiotami zaraz po wypiciu tego
mój wózek to quinny mood <3 ja wczoraj wizyta u lekarza, moja kruszyna ma 17mm <3 niestety jak będą źle wyniki z toxo to wracam na antybiotyk :/ u mnie cukier 100 na czczo, ale u mnie to norma.
Zachcianki mam na wszystko co napiszecie, ale jejsc mogę tylko oczami, przełknąć ciężko, waga od ostatniej wizyty poszła w 1kg dół.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Quinny Mood jest bardzo ładny i też mi się podobał ale niestety u nas odpada. Amortyzacja w tym wózku jest na zerowym poziomie a u nas jest to dość ważne. Do tego wolałabym coś z delikatnie większą spacerówką bo w quinny jest niestety bardzo mała (zresztą jak w większości designerskich wózków) ale zazdroszczę warunków bo Mood wygląda świetnie
Ela1990
Bardzo ładne imię -r również obecnie dość niepopularne. Ja dla dziewczynki myślę nad Kasią bo bardzo podoba mi się to imię a obecnie mało kto je nadaje dzieciom
Cyntia85
Kamila - trzymam kciuki!!
Aniolek - a wiesz, z dzis zjadlam bulke z maslem i koncentratem (moglam sobie tak nicka uproscic? Nie moge spamietac zapisu )
Surowe sledzie nie sa wskazane, bo sa surowe Takie z solanki/śmietany sa właśnie surowe. Poddane obrobce cieplnej jak najbardziej.
Aniolek - a wiesz, z dzis zjadlam bulke z maslem i koncentratem (moglam sobie tak nicka uproscic? Nie moge spamietac zapisu )
Surowe sledzie nie sa wskazane, bo sa surowe Takie z solanki/śmietany sa właśnie surowe. Poddane obrobce cieplnej jak najbardziej.
Kingusia91
Hej dziewczyny ☺
Moja corcia w przedszkolu a ja odpoczywam bo znowu mnie brzuch ciągnie...
Co do wózków to ja uwielbiam ogladac <3 my mamy po corce niezniszczalnego x-landera xq i dla mnie jest super ☺
W pierwszej ciazy od razu mielismy zaplanowane imiona a teraz nie mozemy sie zdecydować ☺
Moja corcia w przedszkolu a ja odpoczywam bo znowu mnie brzuch ciągnie...
Co do wózków to ja uwielbiam ogladac <3 my mamy po corce niezniszczalnego x-landera xq i dla mnie jest super ☺
W pierwszej ciazy od razu mielismy zaplanowane imiona a teraz nie mozemy sie zdecydować ☺
Cyntia85
Tu macie link do roznych rzadowych statystyk co do imion z 2014 r. (z 2015 nie widzialam). Mozecie wybrac ogolnopolskie albo z Waszego wojewodztwa.
Link do: Statystyki imion i nazwisk z bazy PESEL
Ja mam wózek po synku - Tako Acoustic. Moglam go zostawiac na parterze. Pamiętajcie, ze nieraz wozek trzeba wnosic i znosić :/ Wtedy polecam nie kupowac wozka typu 2w1. A jakas lekka gondolę, a potem lekka spacerowke. Bo bedziecie klac, ze nie możecie codziennie spacerowac.
Link do: Statystyki imion i nazwisk z bazy PESEL
Ja mam wózek po synku - Tako Acoustic. Moglam go zostawiac na parterze. Pamiętajcie, ze nieraz wozek trzeba wnosic i znosić :/ Wtedy polecam nie kupowac wozka typu 2w1. A jakas lekka gondolę, a potem lekka spacerowke. Bo bedziecie klac, ze nie możecie codziennie spacerowac.
Cyntia ja mam ochotę na śledzia i kurcze racja one są surowe aaaaa a taką mam ochotę[emoji16] co do imion tez jeszcze nie mamy konkretnych,w pierwszej ciąży od razu wiedziałam i mamy Tymoteusza,teraz może Aleksandra albo Wojtek zobaczymy.Wózek mamy Jane jest rewelacyjny do tego dziecko można przewozić w gondoli bo są specjalne pasy i mocowanie do tylnej kanapy.
Aal życzę wszystkiego dobrego przy kolejnych staraniach.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Aal życzę wszystkiego dobrego przy kolejnych staraniach.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ania.orz
Ja mam Colletto 3w1 po córce kolor uni, ale wykorzystam tylko folelik i gondole bo spacerowka jest już dojechana i jeszcze będzie użytkowania. Potem kupie spacerowke nową z bebetto. Polecam adamexy mają duże i przytulne gondole.
Jak myślicie 2 i 2,5 letnie dzieci jeżdżą w wózkach? Nie wiem czy nie kupić wozka rok po roku dla rodzeństwa. Ula będzie miała w kwietniu właśnie 2 latka...
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak myślicie 2 i 2,5 letnie dzieci jeżdżą w wózkach? Nie wiem czy nie kupić wozka rok po roku dla rodzeństwa. Ula będzie miała w kwietniu właśnie 2 latka...
beaciaaa
Nasz ma 2 lata i 4 miesiące i jeździmy jeszcze wózkiem Jednak takie maluchy za daleko same nie.przejdaJa mam Colletto 3w1 po córce kolor uni, ale wykorzystam tylko folelik i gondole bo spacerowka jest już dojechana i jeszcze będzie użytkowania. Potem kupie spacerowke nową z bebetto. Polecam adamexy mają duże i przytulne gondole.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
92Tynka92
Aal bardzo mi przykro. Dobrze, że masz w mężu tyle wsparcia.
Kamila trzymam kciuki. Plamienia się zdarzają i nie muszą oznaczać najgorszego! Daj znać po wizycie.
Ja o wózku narazie nie myślę:-) a co do imion to ciągle szukamy czegoś fajnego. Dla dziewczynki podoba nam się Aurelia i Liliana. A dla chłopca Jeremi, Ignacy i Kordian. Myślę, że coś z tego wybierzemy. Mam silne przeczucie, że to chłopcy będą.
Kamila trzymam kciuki. Plamienia się zdarzają i nie muszą oznaczać najgorszego! Daj znać po wizycie.
Ja o wózku narazie nie myślę:-) a co do imion to ciągle szukamy czegoś fajnego. Dla dziewczynki podoba nam się Aurelia i Liliana. A dla chłopca Jeremi, Ignacy i Kordian. Myślę, że coś z tego wybierzemy. Mam silne przeczucie, że to chłopcy będą.