reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Anjouek ta kanapka z cebulą to moje klimaty [emoji3] ja jeszcze robie tak biały chleb, masło, koncentrat pom i wtedy albo cebula albo szczypior, najbardziej lubię szalotkę lub cukrową.
Mam mega zachcianki od budyniu czekoladowego do śledzia w musztardzie, ale wszystko na dwa gryzy, dobrze że córa jest jadkiem to mi pomaga w zjedzeniu.
Przeszkadzają mi wszystkie zapachy, dosłownie wszystkie.

Myślicie już o imionach, tak po cichuuu..[emoji78] [emoji78] [emoji78] [emoji78]

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
heheh :) a da się nie myśleć? ja mam non-stop temat imion oraz ciągle przeglądam stronki w poszukiwaniu wózka :) Jakoś mi łatwiej skupiać się na tym niż na możliwych obawach i czarnych scenariuszach. Nakręcam się ale w tą "dobrą" stronę :)

reklama
heheh :) a da się nie myśleć? ja mam non-stop temat imion oraz ciągle przeglądam stronki w poszukiwaniu wózka :) Jakoś mi łatwiej skupiać się na tym niż na możliwych obawach i czarnych scenariuszach. Nakręcam się ale w tą "dobrą" stronę :)
O, wózek to mam już upatrzony, moja koleżanka ma fajny i zgapię od niej firmę [emoji3]

A imiona to Maja/Liliana albo Szymek :) Ale nie wiem, pewnie się coś jeszcze zmieni [emoji16]

w57vskjog7p17owg.png

Oj pewnie! Lepsze to niż ciągłe zadręczanie się czy wszystko ok.
Czy w Waszym otoczeniu często powtarza się imię Mikołaj, czy to tylko u mnie?

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Agaaacie nie martw się, w ciąży podobno wszystko zmienia się z dnia na dzień czasami, ale to wcale nie musi oznaczać najgorszego. Głowa do góry i nie stresuj się bo maluszek też to przeżywa.
Wiem ze maluszkowi to szkodzi dlatego probuje sie jakos pocieszyc ze wierze ze duphaston i luteina pomagaja ale w zeszlym roku podobne obawy byly i niestety zakonczylo sie zle dlatego teraz jest mi ciezko. Staram sie czyms zajac i nie myslec o tym

O, wózek to mam już upatrzony, moja koleżanka ma fajny i zgapię od niej firmę [emoji3]

A imiona to Maja/Liliana albo Szymek :) Ale nie wiem, pewnie się coś jeszcze zmieni [emoji16]

w57vskjog7p17owg.png

A jaki ten wózek masz upatrzony - podpowiedź coś :) ja potrzebuję czegoś uniwersalnego bo mieszkam na wsi - niby wszędzie mamy chodniki ale bezdroża też się od czasu do czasu zdarzają :) a moje autko ma taki średni bagażnik ale wolę dobrać wózek do samochodu niż odwrotnie :) :)

U mnie Mikołaj ostatnio dość popularny ostatnio. Ja myślę nad imieniem takim, żeby było raczej tradycyjne i żeby nie było bardzo popularne w tej kategorii wiekowej :) Sama mam na imię Elżbieta i w podobnym do mnie wieku spotkałam tylko dwie Ele i to mi się właśnie podoba w moim imieniu. Chciałabym żeby moje dzieci też miały imiona, które nie powtarzają się na każdym kroku. Teraz u mnie w okolicy królują Lenki, Julki, Oliwki a z chłopięcych Franki, Antki, Kubusie i Kacperki. :)

A jaki ten wózek masz upatrzony - podpowiedź coś :) ja potrzebuję czegoś uniwersalnego bo mieszkam na wsi - niby wszędzie mamy chodniki ale bezdroża też się od czasu do czasu zdarzają :) a moje autko ma taki średni bagażnik ale wolę dobrać wózek do samochodu niż odwrotnie :) :)

U mnie Mikołaj ostatnio dość popularny ostatnio. Ja myślę nad imieniem takim, żeby było raczej tradycyjne i żeby nie było bardzo popularne w tej kategorii wiekowej :) Sama mam na imię Elżbieta i w podobnym do mnie wieku spotkałam tylko dwie Ele i to mi się właśnie podoba w moim imieniu. Chciałabym żeby moje dzieci też miały imiona, które nie powtarzają się na każdym kroku. Teraz u mnie w okolicy królują Lenki, Julki, Oliwki a z chłopięcych Franki, Antki, Kubusie i Kacperki. :)
Link do: BEBETTO 2016 wózek NICO PLUS GONDOLA FOTELIK 3w1 taki o :) fajnie zrobiony, ze skórki wstawki są, elegancko jedzie, lekki [emoji106]

w57vskjog7p17owg.png

reklama
Do góry