reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Co do alko problem jest taki że nie ma konkretnej granicy od jakiej to szkodzi plus bywa tak że jedna kobieta chleje równo i urodzi zdrowe dziecko a druga wypije lampke wina i fas jak ta lala. Chlać chleje głównie patologia i margines i im co się urodzi czy zdriwe czy nie to dla nich nie istotne byle swoje potrzeby zapewnić... Przykre to jak duży procent społeczeństwa to dotyczy.

Co do śluzu-z założenia te zmiany jakie w nas zachodzą powodują że śluzu powinno być więcej, może być nawet bardzo dużo ale np ja mam tylko odrobine więcej niż przed. Bo zupełnie sucho u kobiety być nie powinno, niezależnie od ciąży czy nie.

Ada- fajnie że wszystko jednak ok :)

Ja dzis po spacerze ponad 3 godzinnym ale w lesie zupełnie nie było czuć upału więc super a teraz mąż robi obiad i prawie cały dzień tak zleciał :D

Co do alko problem jest taki że nie ma konkretnej granicy od jakiej to szkodzi plus bywa tak że jedna kobieta chleje równo i urodzi zdrowe dziecko a druga wypije lampke wina i fas jak ta lala. Chlać chleje głównie patologia i margines i im co się urodzi czy zdriwe czy nie to dla nich nie istotne byle swoje potrzeby zapewnić... Przykre to jak duży procent społeczeństwa to dotyczy.

Co do śluzu-z założenia te zmiany jakie w nas zachodzą powodują że śluzu powinno być więcej, może być nawet bardzo dużo ale np ja mam tylko odrobine więcej niż przed. Bo zupełnie sucho u kobiety być nie powinno, niezależnie od ciąży czy nie.

Ada- fajnie że wszystko jednak ok :)

Ja dzis po spacerze ponad 3 godzinnym ale w lesie zupełnie nie było czuć upału więc super a teraz mąż robi obiad i prawie cały dzień tak zleciał :D
A to maz gotuje?! Łooo moj, sprzata, robi zakupy ale od kuchni z daleka, dwa razy sie podjal i dobrze, ze juz wiecdj sie nie zbliza xD
Ja dzisiaj wiekszosc dnia spalam, nie moglam sie opanowac to stwierdzilam, ze sobie pozwole;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

:dry:Bylam u dentysty. Zab zatruty, do leczenia kanalowego. Wedlug dentystki po 12tc mozna to juz zrobic ale musze sie jeszcze upewnic. Z reszta nie wiem czy warto w niego inwestowac bo to 8-ka.

Byliśmy z mezem i corcia na mega dlugim spacerze. Laura rowerkiem a my za nia pieszo. Zmeczylam sie strasznie. Jak stara baba...
Leze teraz i odpoczywam bo bola mnie plecy

A to maz gotuje?! Łooo moj, sprzata, robi zakupy ale od kuchni z daleka, dwa razy sie podjal i dobrze, ze juz wiecdj sie nie zbliza xD
Ja dzisiaj wiekszosc dnia spalam, nie moglam sie opanowac to stwierdzilam, ze sobie pozwole;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Czesciej ja gotuje, bo lubie, ale jak trzeba, to spokojnie on to robi, generalnie my sie po polowie mniej wiecej dzielimy obowiazkami :)

Dziewczyny jak Wam zazdroszczę że mialyscie siłę na aktywne spędzanie czasu wolnego w weekend...ja padam jak kawka calodobowe mdłości mnie wykańczaja...też bym chętnie gdzieś pojechała ale mnie to ciepło jeszcze bardziej zwala z nog. Ale mam juz patent na chociaz lekkie osłabienie mdłości staram sie cały czas przegryzac jakieś biszkopty albo suchary a w szczególności przed wstaniem z łóżka. Swoją drogą mam teraz uraz do jedzenia a normalne potrawy wydają mi sie przesolone.

reklama
Hej
Wybraliśmy się nad morze, teraz właśnie zlądowaliśmy w domu. Młody z mężem się pokopał, ja tylko poopalałam się. Super upłynął dzień.
Teraz warkę radler piję, też jestem piwoszem :)

Ja też ciągle śpiąca jestem, po pracy przychodzę i tak 40min do godziny muszę się przespać. I zaczynają mi się po trochę mdłości. Większość dnia czuje się jakbym na kacu była. I cycki mi urosły, są takie obrzmiałe...fee

Do góry