Milkchocolate
Fanka BB :)
A fluor w czym przeszkadza?, ja uzywam dwie pasty ma zmiane i, tak zostanie no, chyba, ze dentysta kaze zmienic
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odwiedzic dentystę, do tego czasu mi na bol zawsze pomagaja zimne okłady i częste mycie zębów i masaż szczoteczka do zębów..Temat dla mnie na czasie pobolewa mnie zab co robic?
Tak. Mam tak samo. To nie glupie pytanie częściej idę sprawdzac do lazienki bo mam zaraz lek co tak mokro..Może głupie pytanie ale nie daje mi spokoju. Dziewczyny też macie tam tak mokro? Ja normalnie co chwilę latam bo mam wrażenie że dostałam okres. Ciagle mokro i coraz więcej.
Ogólnie temat fluoru to temat rzeka... że niby nie pomaga a szkodzi, że trucizna, a dodawanie go do past do zębów to sposób na utylizację szkodliwego fluoru. Ja tam nie wiem....nie znam się ale tak słyszałamA fluor w czym przeszkadza?, ja uzywam dwie pasty ma zmiane i, tak zostanie no, chyba, ze dentysta kaze zmienic
U mnie też susza ale może to dlatego, że na poprzedniej wizycie lekarka dała mi czopki i te mnie tak wyleczyłyJa mam znowu sucho...