reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja tez musze jesc co 2 h.. A w nocy budzi, mnie głód. Cale szczescie ja tez nie jadam słodyczy i fast, foodów aczkolwiek jem owoce a niektóre tez maja cukier.. Ale zobaczymy jak to będzie;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ja też głownie same owoce i warzywa, na to mam ochotę i "ślinotoki". Litry soku pomidorowego, nie umiem przeżyć dnia bez niego.
U mnie podejrzewam dochodzi to że rzuciłam palenie jak tylko się dowiedziałam o maleństwie, przemiana materii spowolniłam mi się podwójnie.
Nadzieja u mnie w tym ze ćwiczę co drugi dzień

reklama
Bardzo mi przykro :(Trzymaj się i bądź dobrej myśli ☺ chociaż wiem, że łatwo się mówi :(
A Twojemu dzidziusiowi tak nagle przestało bić serduszko ?:(

tak:( byłam na wizycie niecałe 2 tygodnie temu i wszystko było ok, serduszko ładnie biło. a przedwczoraj zaczęłam plamić i okazało się, że serduszko przestało bić :(

na razie dam sobie spokój z forum, ale życzę wam wszystkiego dobrego i więcej szczęścia niż ja miałam powodzenia!

tak:( byłam na wizycie niecałe 2 tygodnie temu i wszystko było ok, serduszko ładnie biło. a przedwczoraj zaczęłam plamić i okazało się, że serduszko przestało bić :(

na razie dam sobie spokój z forum, ale życzę wam wszystkiego dobrego i więcej szczęścia niż ja miałam powodzenia!
Jejku straszne to jest ..... :( człowiek cieszy się, że wszystko jest ok, a tu nagle taka wiadomość :(:(:(
Trzymaj się cieplutko i nie poddawaj sie:tak: bądź dobrej myśli :)

Trzymaj się Kochana! Odpoczywaj i zbieraj siły. Zdrówka życzę!

A u mnie dzisiaj dla odmiany biegunka... :/ niby nic dobrego, ale jednak chyba wole to niz zaparcie :p Tylko sie teraz zastanawiam czy czegos podejrzanego nie zjadlam wczoraj :(

U mnie to samo... wieczory do tej pory były moją ulubioną porą, książka, dobry film. Teraz mdłości nie pozwalają mi się skupić ... No, ale trzeba przeżyć..
Dzisiaj piatunio... A po weekendzie w pon wizyta, juhu!!
Ja ide w środę i od czw l4:) oh jak sie cieszę że dzisiaj piątek. W nidziele korzystajac z ładnej pogody zamierzamy sie z mężem wybrać nad morze ;)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie mdłości ustały chwilowo... ale za to cycki znowu się uaktywniły i caly dzien chodze bez stanika bo bolało...
ja też w srode mam wizyte ;-) mam nadzieje,ze bedzie wszystko okej :)

teraz siedze i wcinam tarta marchewke z jabłuuszkiem i z sokiem z cytryny :) taką miałam dziś zachcianke na jakiś smak z dziecinstwa... mniam :)

reklama
Do góry