Malyynka
Fanka BB :)
19 września w ten dzień mam też badania prenatalne i liczę, ze poznam juz płeć dzidziusia22 września a Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19 września w ten dzień mam też badania prenatalne i liczę, ze poznam juz płeć dzidziusia22 września a Ty?
Ja pilam herbate z cytryna i imbirem. Syrop *spam*. U mnie dopiero sie zaczelo tzn okropny mialam katar i drapanie w gardle. I szybko mi przeszlo. Mdlosci przy okazji tez mozna sie pozbycMnie też od kawy odrzuca...za to kupiłam sobie już drugi pojemniczek malin i wcinam
W ogóle dziewczyny, jestem chora...jest masakra, od 2 tygodni nie mogę się doleczyć. Krtań, gardło, katar...piję herbatki i pryskam Tantum Verde, pani w aptece poleciła dla kobiet w ciąży. Nie mogę ssać Prenalenu, bo mi po nim niedobrze, z resztą po Tantum Verde ostatnio też prawie zwróciłam... więc co robić, sama herbata? Macie jakieś rady?
Super cóż to za aplikacja?Dziwn dobry [emoji5]
Wedlug mojego kalendarzyka dzidzius jest juz taaaki duzy!
To aplikacja moja ciaza ☺
Mnie też od kawy odrzuca...za to kupiłam sobie już drugi pojemniczek malin i wcinam
W ogóle dziewczyny, jestem chora...jest masakra, od 2 tygodni nie mogę się doleczyć. Krtań, gardło, katar...piję herbatki i pryskam Tantum Verde, pani w aptece poleciła dla kobiet w ciąży. Nie mogę ssać Prenalenu, bo mi po nim niedobrze, z resztą po Tantum Verde ostatnio też prawie zwróciłam... więc co robić, sama herbata? Macie jakieś rady?
Mnie też od kawy odrzuca...za to kupiłam sobie już drugi pojemniczek malin i wcinam