Kasienkaol
Fanka BB :)
tak pod narkoząJa mam jeden jajowodów niedrożny, czy laparoskopia jest pod całkowitą narkozą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak pod narkoząJa mam jeden jajowodów niedrożny, czy laparoskopia jest pod całkowitą narkozą?
widzę cień cienia cieniówZapraszam na comiesięczny festiwal cieni
To jest w tym najgorsze ja przestałam bawić się w testy, lecę od razu na krew (jak mi na jednym teście 10 ui wyszedł pozytyw a na 5 ui negatyw-z tego samego moczu) trochę to smutne ale już z panią pielęgniarka żegnam się : do zobaczenia za miesiącZapraszam na comiesięczny festiwal cieni
Leciutko coś przebija Wiadomo, do powtórki!Zapraszam na comiesięczny festiwal cieni
Widac cień ile po owulacji jestes?Zapraszam na comiesięczny festiwal cieni
Właśnie 13dpo (potwierdzone monitoringiem) więc się trochę obawiam, że na ten dzień to już powinna być wyraźna kreska, a nie taki duszek. Niby jest ciemniejszy niż to co miałam w zeszłym miesiącu ale no sama nie wiem. Zostaje czekać, ale proszę o trzymanie kciukówWidac cień ile po owulacji jestes?
WiadomkaLeciutko coś przebija Wiadomo, do powtórki!
Widzę! Idziesz na betę?Zapraszam na comiesięczny festiwal cieni
Ja kiedyś dostałam ferrum lek. Takie tabletki do żucia.Dziewczyny jakie żelazo jest bardzo dobrze przyswajalne?