reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Zapraszam na comiesięczny festiwal cieni 🫣

Załączniki

• IMG_20240412_073528.jpg
    IMG_20240412_073528.jpg
    819,5 KB · Wyświetleń: 170
  • IMG_20240412_072729.jpg
    IMG_20240412_072729.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 172
Zapraszam na comiesięczny festiwal cieni 🫣
To jest w tym najgorsze😅 ja przestałam bawić się w testy, lecę od razu na krew (jak mi na jednym teście 10 ui wyszedł pozytyw a na 5 ui negatyw-z tego samego moczu🙈) trochę to smutne ale już z panią pielęgniarka żegnam się : do zobaczenia za miesiąc 😅

Widac cień 🤞 ile po owulacji jestes?
Właśnie 13dpo (potwierdzone monitoringiem) więc się trochę obawiam, że na ten dzień to już powinna być wyraźna kreska, a nie taki duszek. Niby jest ciemniejszy niż to co miałam w zeszłym miesiącu ale no sama nie wiem. Zostaje czekać, ale proszę o trzymanie kciuków 🙏🏻❤️
Leciutko coś przebija 🤞🏻 Wiadomo, do powtórki! 😁
Wiadomka 😁

reklama
Do góry