Gryfin
Fanka BB :)
Cześć !Hej Gryfin ja Cię właśnie chyba kojarzę ze staraczek. Na przełomie 2020/2021 tam byłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć !Hej Gryfin ja Cię właśnie chyba kojarzę ze staraczek. Na przełomie 2020/2021 tam byłam
DziękujęWięc przesyłam wirtualnego, energetycznego tulasa!
Popatrz, nawet tego nie wychwyciłam xDWłaśnie przeczytałam, że napisałam symulacja zamiast stymulacja xD
Mój taki sam, jak naszykuje to bierze i jeszcze trzeba przypomnieć czasem, a o magnez to się sam dopomina wręcz nawet podwójną dawkę , jak mu oko lataPowiem tak, mój sam od siebie też by brał od czasu do czasu, bo po prostu nie ma do tego głowy.
Ale jak mu przygotuję to grzecznie wszystkie bierze. Tylko musi być na gotowo przygotowane
Wiecie, chłopy są wygodne xD
A może niech zrobi badania? Koleżanki mąż nie brał aż fakrycznie w krwi wyszły mu niedobory i skończyły się dyskusje, zrozumiał ze czasem trzeba jak zobaczył czarno na białym ze to potrzebne
Mój ma wyniki ok ale i tak daje mojemu Fertilmen PlusWasi mężowie/partnerzy biorą jakieś suplementy poprawiające parametry nasienia? Mój wcześniej brał Proxeed Plus chyba mu teraz też zamówię
Tak Jak zaczęłam mówić o staraniach i stratach to tylko zapytała czy jestem w stanie wrócić do pracy. Powiedziałam jej, że nie i opowiedziałam jaką mam w pracy sytuację. Nie musiałam o nic prosić, sama zapytała na jak długo chcę zwolnienie a jak powiedziałam że nie wiem to dała na miesiąc i umówiła mnie na dwa dni przed końcem zwolnienia żebym się pojawiła i dała znać jak wygląda sytuacja Jeśli by się pogorszyło to też mam przyjść, tylko wcześniejDał ci zwolnienie na miesiąc? Ja też cholernie potrzebuje odpoczynku
Tylko tak mocno ciężko przyznać mi się do słabości.
Niby jest, ale teraz tutaj się więcej dzieje.A nie ma już takiego głównego wątku staraczek, jak kiedyś były?