Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obyś same dobre wieści usłyszałaJa zaraz mam moni
A takie pytanie - badałaś sobie jakoś ostatnio poziom żelaza? Czy po prostu myślisz o dodatkowej suplementacji?Dziewczyny jakie żelazo jest bardzo dobrze przyswajalne?
Super! Ile mm endo?Piękne endometrium i złapany tuż po pęknięciu pęcherzyk na lewym
Trzymam kciuki mocno ️ile się czeka na wyniki?Ja właśnie jadę na badanie hormonów + AMH i SHBG, i się dygam strasznie, więc trzymajcie kciuki zwłaszcza za te 2 ostatnie.
Ale ogólnie jestem dzisiaj (prawdopodobnie) 6dpo i afirmuję implantację
nie pytałam Ja nigdy nie pytam bo jestem taka ze szperam, myślę i się nakręcam niepotrzebnie.Super! Ile mm endo?
dla mnie info, że jest dobrze,endo super i mamy owulację jest wystarczające.nie pytałam Ja nigdy nie pytam bo jestem taka ze szperam, myślę i się nakręcam niepotrzebnie.
W sumie dobre podejścienie pytałam Ja nigdy nie pytam bo jestem taka ze szperam, myślę i się nakręcam niepotrzebnie.