Mikimka
Fanka BB :)
ja bym na betę poszłaZapraszam na comiesięczny festiwal cieni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym na betę poszłaZapraszam na comiesięczny festiwal cieni
Widzę! Idziesz na betę?
Planowałam jeszcze jutro rano zatestowac i jak kreska będzie ciemniejsza to polecę na betę i potem powtórzę w poniedziałek. Jakby się okazało, że to biolchem to chociaż będę miała udokumentowaneja bym na betę poszła
ja polecam F L O R A D I X . Drogie cholerstwo ale mi pieknie skoczylo zelazo z 33 na 135 i ferrytyna tez sporo do goryDziewczyny jakie żelazo jest bardzo dobrze przyswajalne?
Podziwiam za cierpliwość. Ja bym dzisiaj lecialaPlanowałam jeszcze jutro rano zatestowac i jak kreska będzie ciemniejsza to polecę na betę i potem powtórzę w poniedziałek. Jakby się okazało, że to biolchem to chociaż będę miała udokumentowane
Świetnne wieści! Proszę jak się ładnie cykl naprawił od jutra proponnujęJa już po usg. W miejscu torbieli dziś już jest pęcherzyk 18mm, jutro Ovi. Trochę się bałam jak to będzie, bo złapała mnie jakaś grypa, a młody w niedzielę przyniósł rumień zakaźny, ale podobno przed owulacją to niczego nie zmienia, więc jestem spokojniejsza. We wtorek kolejne usg na potwierdzenie pęknięcia i wtedy też mam dostać Duphaston. Wspomniała też coś na temat Accofilu i Intralipidu, ale do tego musiałabym być zdrowa. Zawsze to jakaś wizja na przyszłość.
Dziś i w niedzielę ma być. Nie wiem, jak to zrobię, bo wszystko mnie boli, no ale najwyżej będzie na leniwca.Świetnne wieści! Proszę jak się ładnie cykl naprawił od jutra proponnuję
Widzę cieńZapraszam na comiesięczny festiwal cieni
Mi w szpitalu podawali Feroplex i pomógł bardzo szybko poprawić wynikiDziewczyny jakie żelazo jest bardzo dobrze przyswajalne?
widzę!Zapraszam na comiesięczny festiwal cieni