reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Polecacie zel Fertilesafe? :) mamy troszkę problem przy maratonie owulacyjnym, a obawiam się lubrynkatow. Jest okej, wiecie czy naprawę nie szkodzi wojownikom 😅? 🙈

Jestem zapisana jutro na testowanie. Nie wiem czy to duszek czy kreska testowa (ciężko uchwycić telefonem). Jakie macie doświadczenia z pinkami płytkowymi? Trochę ich zrobiłam w życiu, ale jeszcze nigdy cienia drugiej kreski nie widziałam.
Nie chcę sobie robić zbytniej nadziei. Jutro idę zbadać betę i progesteron. Dzisiaj pobolewało mnie okresowo podbrzusze oraz pobolewają piersi.

Załączniki

• IMG_20240403_191035.jpg
    IMG_20240403_191035.jpg
    147,2 KB · Wyświetleń: 196
Jestem zapisana jutro na testowanie. Nie wiem czy to duszek czy kreska testowa (ciężko uchwycić telefonem). Jakie macie doświadczenia z pinkami płytkowymi? Trochę ich zrobiłam w życiu, ale jeszcze nigdy cienia drugiej kreski nie widziałam.
Nie chcę sobie robić zbytniej nadziei. Jutro idę zbadać betę i progesteron. Dzisiaj pobolewało mnie okresowo podbrzusze oraz pobolewają piersi.
Jak nigdy nie widzę tak tu bez problemu! A piszą dziewczyny ze te płytkowe są mniej czule niż strumieniowe. Piękna kreska ❤️ trzymam kciuki za bete!!!!

No jakiś duszek jest 🤞🏻 ale nie podpowiem, czy to może być testowa, bo ja Pinki to tylko strumieniowe robiłam. Ale ponoć płytkowe są mniej czułe i dziewczyny zazwyczaj radziły, żeby powtórzyć strumieniowym 😊 No chyba, że wytrzymasz do jutra, skoro i tak idziesz na pobranie 😁

No jakiś duszek jest 🤞🏻 ale nie podpowiem, czy to może być testowa, bo ja Pinki to tylko strumieniowe robiłam. Ale ponoć płytkowe są mniej czułe i dziewczyny zazwyczaj radziły, żeby powtórzyć strumieniowym 😊 No chyba, że wytrzymasz do jutra, skoro i tak idziesz na pobranie 😁
Niestety w domu mam tylko pinki: jedne czułości 10 a drugie 20 i w obu podobnie kreska się wybarwila. Wytrzymam do jutra i polecę do labo zbadać 😉

ja też widzę😍

reklama
Do góry