reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Polecacie zel Fertilesafe? :) mamy troszkę problem przy maratonie owulacyjnym, a obawiam się lubrynkatow. Jest okej, wiecie czy naprawę nie szkodzi wojownikom 😅? 🙈
Ja w pierwszym cyklu z jego użyciem zaszłam w ciążę (niestety poronioną). Teraz przeszliśmy z mężem na conceive plus bo fertilsafe go piecze

Ale to myślisz, że były jakieś błędy pomiarowe w Alabie / LuxMedzie?
Bo wydawało mi się, że na wynik AMH może mieć wpływ właśnie to, że próbka ileś tam czasu czeka, że muszą ją dowieźć z punktu do labu itp. A na stronie Alabu jest opcja wyszukania punktów, które są tuż przy laboratorium i zakładam, że wtedy próbka idzie od razu do badania 🤔
Jeśli wynik masz od ręki to ok 😉 bo jednak może dzień cyklu nie wpływa na to ale czas od pobrania do zbadania ma znaczenie😉

Jestem zapisana jutro na testowanie. Nie wiem czy to duszek czy kreska testowa (ciężko uchwycić telefonem). Jakie macie doświadczenia z pinkami płytkowymi? Trochę ich zrobiłam w życiu, ale jeszcze nigdy cienia drugiej kreski nie widziałam.
Nie chcę sobie robić zbytniej nadziei. Jutro idę zbadać betę i progesteron. Dzisiaj pobolewało mnie okresowo podbrzusze oraz pobolewają piersi.
Wydaje mi się że nawet bez wyostrzania oczu widać i to rozowiutką. Czekamy jutro na betę i proga

Jestem zapisana jutro na testowanie. Nie wiem czy to duszek czy kreska testowa (ciężko uchwycić telefonem). Jakie macie doświadczenia z pinkami płytkowymi? Trochę ich zrobiłam w życiu, ale jeszcze nigdy cienia drugiej kreski nie widziałam.
Nie chcę sobie robić zbytniej nadziei. Jutro idę zbadać betę i progesteron. Dzisiaj pobolewało mnie okresowo podbrzusze oraz pobolewają piersi.
duszek wygląda realnie:) tym bardziej że na 20miU się wybarwiła:) ❤️❤️❤️

Dziewczyno widac widać nawet przygladac sie nie trzeba 🫶 czekam jutro na bete 🤞🍀

pozytyw jak nic, gratki ❤️❤️❤️
Czekamy na betkę i proga 🌸

reklama
Do góry