Lilayne
Fanka BB :)
Ja jestem za dobra i za wyrozumiałaO rany co to za sklep jakiś nieogarnięty
A ja bym się kłóciła o hajs za 1 zwrot przecież to nie z twojej winy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem za dobra i za wyrozumiałaO rany co to za sklep jakiś nieogarnięty
A ja bym się kłóciła o hajs za 1 zwrot przecież to nie z twojej winy
Trzymam kciuki, dawaj znać po usgZrobiłam wczoraj betę by mieć jasność i wyszło 2259. Tydzień wcześniej było 356. Sprawdzałam przyrost w kalkulatorze bety to pisało że w normie, chociaż w procentach wychodzi niecałe 70 % . Dzisiaj to już powinien pęcherzyk być widoczny na usg.
Trzymam mocno kciuki za wizyteZrobiłam wczoraj betę by mieć jasność i wyszło 2259. Tydzień wcześniej było 356. Sprawdzałam przyrost w kalkulatorze bety to pisało że w normie, chociaż w procentach wychodzi niecałe 70 % . Dzisiaj to już powinien pęcherzyk być widoczny na usg.
O której godzinie masz wizytę?Zrobiłam wczoraj betę by mieć jasność i wyszło 2259. Tydzień wcześniej było 356. Sprawdzałam przyrost w kalkulatorze bety to pisało że w normie, chociaż w procentach wychodzi niecałe 70 % . Dzisiaj to już powinien pęcherzyk być widoczny na usg.
z całych sił!! Daj znać po wizycie.Zrobiłam wczoraj betę by mieć jasność i wyszło 2259. Tydzień wcześniej było 356. Sprawdzałam przyrost w kalkulatorze bety to pisało że w normie, chociaż w procentach wychodzi niecałe 70 % . Dzisiaj to już powinien pęcherzyk być widoczny na usg.