AnitaaP.
Fanka BB :)
Mam przyjść między 17-19, bo doktor przyjmie mnie dzisiaj między pacjentkami.. nie kazał się nawet zapisywać.O której godzinie masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam przyjść między 17-19, bo doktor przyjmie mnie dzisiaj między pacjentkami.. nie kazał się nawet zapisywać.O której godzinie masz wizytę?
To w tym czasie będziemy trzymać kciuki jeszcze mocniejMam przyjść między 17-19, bo doktor przyjmie mnie dzisiaj między pacjentkami.. nie kazał się nawet zapisywać.
To nie wiesz o co będą pytać w tej ankiecie?Trzymamy kciuki @AnitaaP.
Ja zapisana z mężem na badania do Holsmedu bez naciągania czasu starań gadałam z położna i kwalifikujemy się bez problemu. 22 maja wizyta
Yes, yes, yes!Ja dziś już w 4dc, torbiele się wchłonęły, więc zaczynam z czystą kartą i liczę na cykl bez torbieli. Najbliższe 5 dni z Lamettą.
Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię!Mam przyjść między 17-19, bo doktor przyjmie mnie dzisiaj między pacjentkami.. nie kazał się nawet zapisywać.
Zaszyłam się w kuchni gotując humusy, barszcze, koktajle antyoksydacyjne itp itp. A jak nie kuchnia to sprzątanie, a wręcz odgracanie. Kuźwa ile prasowania po dwóch miesiącach to się w głowie nie mieści. Jeszcze dzisiaj szybko zmieniam kartony tj letnie do szafy, swetry do pudeł i robię coś dla siebie. Dzisiaj w planach pedicure i laser. Zobaczymy jak będę miała siłę. Ale siedzieć nie dam rady, bo myśli idą w złą stronę. Jak za dużo robię to brzuch ciągnie. Jak żyć.Jest tu tak cicho, że od razu widać, że majówka trwa w najlepsze
Tak, progesteron już niziutki, więc lada dzień powinnaś dostać okres.
Jakie są normy estradiolu dla fazy lutealnej w labie, w którym robiłaś badanie?
Mam nadzieję,że się wrzuci,bo pierwszy raz to robieA w normie masz podane tylko >5 ng/ml?
Wrzucisz screena z wyniku? Bo aż trudno uwierzyć jak to się wszystko może różnić między sobą.
Jesteś niesamowita z przygotowywaniem tych wszystkich propłodnościowych smakołyków - podziwiam!Zaszyłam się w kuchni gotując humusy, barszcze, koktajle antyoksydacyjne itp itp. A jak nie kuchnia to sprzątanie, a wręcz odgracanie. Kuźwa ile prasowania po dwóch miesiącach to się w głowie nie mieści. Jeszcze dzisiaj szybko zmieniam kartony tj letnie do szafy, swetry do pudeł i robię coś dla siebie. Dzisiaj w planach pedicure i laser. Zobaczymy jak będę miała siłę. Ale siedzieć nie dam rady, bo myśli idą w złą stronę. Jak za dużo robię to brzuch ciągnie. Jak żyć.