reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Ja dziś już w 4dc, torbiele się wchłonęły, więc zaczynam z czystą kartą i liczę na cykl bez torbieli. :D Najbliższe 5 dni z Lamettą.
Yes, yes, yes! 😁

Swoją drogą, zapomniałam Ci napisać ostatnio, że gdy w styczniu miałam torbiel, która nie chciała się wchłonąć (mimo przyjmowania leków), kupiłam zioła na torbiele (torbiele jajników zestaw A) - wzięłam tylko te, które piję się pomiędzy krwawieniami i po kilku dniach stosowania torbiel zniknęła.

Ostatnia edycja:
Jest tu tak cicho, że od razu widać, że majówka trwa w najlepsze ;)
Zaszyłam się w kuchni gotując humusy, barszcze, koktajle antyoksydacyjne itp itp. A jak nie kuchnia to sprzątanie, a wręcz odgracanie. Kuźwa ile prasowania po dwóch miesiącach to się w głowie nie mieści. Jeszcze dzisiaj szybko zmieniam kartony tj letnie do szafy, swetry do pudeł i robię coś dla siebie. Dzisiaj w planach pedicure i laser. Zobaczymy jak będę miała siłę. Ale siedzieć nie dam rady, bo myśli idą w złą stronę. Jak za dużo robię to brzuch ciągnie. Jak żyć.

Tak, progesteron już niziutki, więc lada dzień powinnaś dostać okres.
Jakie są normy estradiolu dla fazy lutealnej w labie, w którym robiłaś badanie?

A w normie masz podane tylko >5 ng/ml?
Wrzucisz screena z wyniku? 😅 Bo aż trudno uwierzyć jak to się wszystko może różnić między sobą.
Mam nadzieję,że się wrzuci,bo pierwszy raz to robie 😅

Załączniki

• IMG_20240430_154331.jpg
    IMG_20240430_154331.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Zaszyłam się w kuchni gotując humusy, barszcze, koktajle antyoksydacyjne itp itp. A jak nie kuchnia to sprzątanie, a wręcz odgracanie. Kuźwa ile prasowania po dwóch miesiącach to się w głowie nie mieści. Jeszcze dzisiaj szybko zmieniam kartony tj letnie do szafy, swetry do pudeł i robię coś dla siebie. Dzisiaj w planach pedicure i laser. Zobaczymy jak będę miała siłę. Ale siedzieć nie dam rady, bo myśli idą w złą stronę. Jak za dużo robię to brzuch ciągnie. Jak żyć.
Jesteś niesamowita z przygotowywaniem tych wszystkich propłodnościowych smakołyków - podziwiam!

My nie mamy góry prasowania, bo prasujemy ubrania dopiero przed ich założeniem - mimo super żelazka, nienawidzę prasować! ;)

Rozumiem dlaczego to wszystko robisz, ale nie przemęczaj się proszę - jeszcze jest zbyt wcześnie na szarżowanie. Twój organizm musi spokojnie dojść do formy.

Mówiąc o laserze masz na myśli depilację laserową, czy inny zabieg?

Do góry