dominikana26
Fanka BB :)
Najprawdopodobniej 7 dni po owulacjiA w jakim momencie cyklu badany? Na pewno potwierdza, że była owulacja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najprawdopodobniej 7 dni po owulacjiA w jakim momencie cyklu badany? Na pewno potwierdza, że była owulacja.
No to nie jest źleNajprawdopodobniej 7 dni po owulacji
No niestety, jakby były otwarte to pewnie dzisiaj bym szla. Poza tym u nas w przychodni laboratorium tylko do 13:30 w tygodniu, później już zamknięte.Aj szkodaJa mieszkam na wsi ale wszystko tu mamy i 3 punkty pobrań temu tak często chodzę
Łatwa dostępność
To jak pójdziesz w poniedziałek na betę to oznacz też progesteron. Da to jakiś obraz.
Ja zażywam od ponad roku 8 tys jednostek wit d i z 22 skoczyło na 61...jakbym brała 2 lub 4 tys to nie wiem, z 3 lata by mi zajęło dojście do poziomu 61Wit D 4000 j. cały czas zażywam od stycznia dodatkowo oprócz tego co jest w Pregna start ;(
No to zbadam się raz jeszcze![]()
Zrób jeszcze jutro, tak jak miałaś zaplanowane, może jeszcze stezenie małe i nie wychodziHahah dzisiaj zrobiłam testy i nic. Biało aż razi po oczach…czyli wczoraj to duszek oszukańczyzrobiłam i pinka i facelle i nic. Masakra
Pierdziele to testowanie. Mam dosyć tego wszystkiego. Spadam z forum. Za bardzo wam zazdroszczęZrób jeszcze jutro, tak jak miałaś zaplanowane, może jeszcze stezenie małe i nie wychodzijaka czulosc testuedit. Źle spojrzałam 27 jest dziś. Ale i tak bym jeszcze jutro spróbowała...