reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Aj szkoda 😐 Ja mieszkam na wsi ale wszystko tu mamy i 3 punkty pobrań temu tak często chodzę 🤣 Łatwa dostępność 😅

To jak pójdziesz w poniedziałek na betę to oznacz też progesteron. Da to jakiś obraz.
No niestety, jakby były otwarte to pewnie dzisiaj bym szla. Poza tym u nas w przychodni laboratorium tylko do 13:30 w tygodniu, później już zamknięte.
Chyba właśnie tak zrobię, se progesteron też oznaczę.

Hahah dzisiaj zrobiłam testy i nic. Biało aż razi po oczach…czyli wczoraj to duszek oszukańczy :( zrobiłam i pinka i facelle i nic. Masakra
Zrób jeszcze jutro, tak jak miałaś zaplanowane, może jeszcze stezenie małe i nie wychodzi 🤞 jaka czulosc testuedit. Źle spojrzałam 27 jest dziś. Ale i tak bym jeszcze jutro spróbowała...

reklama
Zrób jeszcze jutro, tak jak miałaś zaplanowane, może jeszcze stezenie małe i nie wychodzi 🤞 jaka czulosc testuedit. Źle spojrzałam 27 jest dziś. Ale i tak bym jeszcze jutro spróbowała...
Pierdziele to testowanie. Mam dosyć tego wszystkiego. Spadam z forum. Za bardzo wam zazdroszczę
Powodzenia 🩷

Do góry