reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Ogólnie to myślę że teraz mi się tak wszystko popieprzy .. z hormonami cyklami że aż mnie słabi
wczoraj myślałam żeby iść po coś na uspokojenie na sen ale dwie herbatki zielone z miętą strzeliłam z liptonka i zasnęłam .. najlepsze jest to że nad ranem z czwartku na piątek obudziłam się o 04;04 i przysięgam wam patrząc na zegarek na ręku które jest przeskoczyła sekunda z 03 na 04
I leżę na 4 piętrze w pokoju nr 4 … takiej akcji to jeszcze nie było
Nie nastawiaj się źle, że ci się wszystko popieprzy… nie wiadomo jak będzie. Na pewno trochę minie zanim beta spadnie do 0 i dostaniesz kolejny okres. Moim zdaniem teraz to twój najmniejszy problem. Wysyłam ciepłe myśli… jak ty teraz wszystko opisujesz to wraca do mnie moja sytuacja jak bumerang….

reklama
Tam też się w sumie mało udzielam na razie 😉 Dłuży mi się okropnie czas do USG. Co do objawów - non stop bym spała, serio. Zmęczenie tyra mną najbardziej, coraz ciężej mi w pracy. A na noc łapią mnie lekkie mdłości. W sumie, z dwojga złego, lepiej że na noc, bo zasypiam i mnie to jakoś nie męczy szczególnie na razie. No i piersi non stop obrzmiałe i bolesne. Aż musiałam sobie dzisiaj kupić nowy stanik, bo został mi tylko jeden, w którym mi wygodnie 😅
Mi teraz dla odmiany szybko leci, ale w pierwszej ciąży też odliczałam dzień po dniu :D

Mi włosy wypadają głównie jak mam za niską ferrytyne.szczotka jest wtedy cała we włosach.ewentualnie zła praca tarczycy,niedobory witamin też mogą wpływać na wypadanie włosów
badania robiłam wszystkie w lutym
Ale teraz pójdę na kontrolne raz jeszcze
I witaminy też wszystkie zbadam bo mam w pakiecie medycznym za free..
ferrytyna czyli żelazo ?

Nie nastawiaj się źle, że ci się wszystko popieprzy… nie wiadomo jak będzie. Na pewno trochę minie zanim beta spadnie do 0 i dostaniesz kolejny okres. Moim zdaniem teraz to twój najmniejszy problem. Wysyłam ciepłe myśli… jak ty teraz wszystko opisujesz to wraca do mnie moja sytuacja jak bumerang….
No wiem :( przepraszam ale wszystkie pewnie maja powrót tego wspomnienia czytając to
To już w nas na zawsze zostanie niestety ;(
Ta pielęgniarka mi dziś mówiła też właśnie że to tak czy siak zostanie na zawsze w nas
No ale jak to moja babcia mi dziś powiedziała przez telefon
Marzyłaś marzyłaś na głos mówiłaś o swoich marzeniach Panu Bogu a Pan Bóg pokazał Ci palec i teraz się zastanów Sandrusiu co zrobiłaś kiedyś nie tak .. no i ja doskonale wiem o co jej chodzi ale to już nie będę w to się zagłębiać ale dała mi do zrozumienia że zawsze coś się dzieje po coś i dla czegoś jak już pisałam wcześniej…;( coś nas ma zawsze nauczyć czegoś ❤️❤️❤️a my kobitki jesteśmy silne i damy radę z wszystkim!

Aa jeszcze takie pytanie
Czy jest tu ktoś kto nie miał ani zabiegu ani zastrzyku tylko cp i poronienie trąbkowe ? Czyli samoistne oczyszczenie ?

reklama
Do góry