reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Mnie to trochę bawi - w sensie ta grafika.
U mnie 7dpo beta 1.4, progesteron 8ng
Była to tak złej jakości owulacja że zaraz skończy 1.5 roku 🙈😝
U mnie teraz taka sytuacja 7dpo było <2.3, 9dpo 6.1 beta i prożek 8ng . Dziś beta 800 i przyrost od środy 170% 🥰 Zrobiłam sobie przyrost by w weekend mieć spokojna głowę. We wtorek USG pierwsze 🤞

reklama
Dziewczyny, z racji tego, ze zaczynaja mi sie rozjezdzac cykle to podpowiedzcie czy moze zrobic mam jakies badania? W marcu robilam chyba w 2 lub 3 dniu cyklu: morfologie, prolaktyne, tsh, ft3, ft4, ferrytyna, zelazo, glukoza. Takie mi wtedy przyszly na mysl, ale moze powinnam cos dorzucic?

Sama w to uwierzyć nie mogę że tak obrodziło w ❤️ 🥹

Wg mnie jest 4w5d a wg miesiączki 5w2d . Owulację miałam w 19dc 😆 Liczę że już coś będzie widać we wtorek na USG 😍
Dzięki, bo tak się zastanawiam właśnie jaki przyrost jest zadowalający, oczywiścieznam normy 66% i 110% dla 2 czy 3 dni, alechodzi mi o takie realne do osiagniecia. U Ciebie było co 48godzin średnio te 170 % prawda?

Jeszcze 5 dni i testuję ale nie wiem czy nie będę coś w niedzielę czy w poniedziałek sikać tak z czystej ciekawości. 30 kwietnia będę 9/10 dpo 27dc. Ostatnio pozytywny test miałam w 26dc (w 23r) także jestem ciekawa jak się sprawa rozwinie.
Cycki jak nigdy miękkie, nie tkliwe -a od paru dobrych cykli są już wrażliwe w tym czasie.
Śluz mieszany,raz trochę jakby grudki,raz gęsty,raz rzadki, ilość też raz prawie sucho a za chwilę mnie zaleje... raz mam motylki po prawej stronie (pamiętam je z ost ciąży) raz mnie coś zakłuje a innego dnia nic mi nie dolega. Nie chce się nakręcać za bardzo bo nie było za dużo tych seksów w płodne ale w owulke się chyba wbiliśmy.
Postanowiłam,że jak w tym roku nie zajde w ciążę to odpuszczam sobie starania w płodne- mąż i tak nie będzie robił badań nasienia to nie będę się katować i będę się cieszyć w pełni z tego,że mam już jedno dziecko i skupie się na zrobieniu prawka i powrocie do pracy. Może będę się uczula włoskiego? Albo hiszpańskiego tak amatorsko 🤔 napewno znajdę jakieś zajęcie,żeby nie myśleć o tych dwóch kredkach w 26r

reklama
Do góry