reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Polecacie te testy ciążowe z Amazona easy home? Albo one step?
Ja mam aktualnie te testy easyhome, ale ciągle mam na nich biel vizira, więc żadnych ujocieni fałszywych nie dają na pewno 😁 nie polecam bo mi drugiej kreski nie pokazały !! 😂 Haha, żartuje, ja raczej polecam 🙂

reklama
Ja mam aktualnie te testy easyhome, ale ciągle mam na nich biel vizira, więc żadnych ujocieni fałszywych nie dają na pewno 😁 nie polecam bo mi drugiej kreski nie pokazały !! 😂 Haha, żartuje, ja raczej polecam 🙂
Heh, brak drugiej kreski to przykra sprawa, ale właśnie zależy mi na tym, żeby nie pokazywały fałszywych cieni, więc chyba się na nie zdecyduję. Na pewno już nie kupię pinków strumieniowych, bo na nich za każdym razem miałam dość wyraźne te cienie 😆
Trzymam kciuki za kolejny cykl 😘

Ja byłam już w grudniu na forum, tylko, że biochem potem psychicznie nie umiałam wejść na forum, było mi ciężko po moim biochemie...w tym miesiącu tak trochę olałam temat owu itp. Zapisalam sie na kreski z glupoty troszke. Widać trzeba było dać na luz.
Na razie się nie ekscytuje, bo tu przyrost bety kluczowy będzie. Jestem ostrożna po mojej co. Jutro dam update...
Przy staraniach nie ma takiego czegoś jak dać na luz 😉

Hej dziewczyny
Mam tyle pracy, że nawet nie robiłam owulaków. Tzn zrobiłam jednego 22.04 w południe i był pik, ale czy nie był wcześniej to nie wiem, bo to mój jeden jedyny test w tym cyklu.. Po za tym nie bolą jajniki(zawsze ostry ból), mało śluzu jak na mnie - można powiedzieć, że prawie wcale. Czy to może być cykl bezowulacyjny?
W cyklu bezowulacyjnymi raczej by nie było piku. Ale nie wiadomo czy to był dzień owulacji skoro raz tylko badalas. Najważniejsze by były regularne sexy.

No właśnie nie zgodzę się. Uznałam, że dam sobie czas po biochemie i jak do wakacji nie zajdę to zacznę pomiary, testy owu itp. Więc tak, dałam na luz...
Czyli po prostu odłożyłaś jednym słowem starania na czas do wakacji. Seks pewnie w dni płodne uprawiałaś ? Uprawiałaś (niepotrzebne testy jak ma się mniej więcej regularny cykl) :) .
Także nie dałaś na luz tylko czekałaś co Ci czas przyniesie 😁

reklama
Do góry