penguinlicious
Moderator
Hej, i jak wynik?Hej kochanemam nadzieję, że odpoczęłyście przez te święta.
Ja właśnie czekam na pobranie krwi ale już wiem, że to tylko formalność :/ więc czekam na okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, i jak wynik?Hej kochanemam nadzieję, że odpoczęłyście przez te święta.
Ja właśnie czekam na pobranie krwi ale już wiem, że to tylko formalność :/ więc czekam na okres
No tutaj już ładnie widaćOto moj dzisiejszy poranny... cos tam się chyba dzieje... zobaczymy co będzie dalej. Boli mnie momentami w podbrzuszu tak jakby na @, który powinnam mieć w piątek 25.04, no ale beta z wczoraj z krwi 10 i tu już jednak też coś widać wiec może nie przyjdzie (w piątek dopiero moge sprawdzic przyrost). To takie bardzo nisko uczucie nie w jajnikach jak zazwyczaj przed @ Trzymajcie kciuki![]()
Tak jak mówiłam, to była tylko formalność. Dzisiaj dostałamHej, i jak wynik?
WidzęNie wiem czy na zdjęciu widać, ale jest duszek! Możecie ocenić?
Zobacz załącznik 1699345
Trzymam kciukiOto moj dzisiejszy poranny... cos tam się chyba dzieje... zobaczymy co będzie dalej. Boli mnie momentami w podbrzuszu tak jakby na @, który powinnam mieć w piątek 25.04, no ale beta z wczoraj z krwi 10 i tu już jednak też coś widać wiec może nie przyjdzie (w piątek dopiero moge sprawdzic przyrost). To takie bardzo nisko uczucie nie w jajnikach jak zazwyczaj przed @ Trzymajcie kciuki![]()
Ja na tych płytkowych nigdy nie miałam duszkaNie wiem czy na zdjęciu widać, ale jest duszek! Możecie ocenić?
Zobacz załącznik 1699345
Jakiś duszek jest. Trzymam kciukiNie wiem czy na zdjęciu widać, ale jest duszek! Możecie ocenić?
Zobacz załącznik 1699345
Bardzo mi przykro...trzymaj sięCześć dziewczyny… ja niestety z moim zarodziem muszę się pożegnaćw piątek robiłam betę i wynosiła 61 w diagnostyce, dziś w mojej klinice in vitro po badaniu bety mam 58,1
trzymam jednak kciuki za wasze maluszki
![]()