reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Dziewczyny chyba był cykl bezowulacyjny… nie widać dominującego pęcherzyka, jest coś co wygląda jak ciałko żółte czyli jeśli owulacja była to jest po, ale dla lekarki nie wygląda to na 100% jak owulacja. Na pewno nie jestem przed. Załamałam się.

Jeżeli owulacja była wczoraj to nie będzie widać ani pęcherzyka dominującego ani ciałka żółtego.
Miałaś może płyn w zatoce? Czy nic nie mówiła na ten temat?

Generalnie u mnie np pik jest po owulacji 🙈

Jeżeli owulacja była wczoraj to nie będzie widać ani pęcherzyka dominującego ani ciałka żółtego.
Miałaś może płyn w zatoce? Czy nic nie mówiła na ten temat?

Generalnie u mnie np pik jest po owulacji 🙈
Nic nie mówiła. Licze na to ze była wczoraj w dniu Piku, wtedy seks we wtorek i wczoraj byłby ok 😅

reklama
O właśnie! Czyli to jest możliwe? Bo mi z obserwacji śluz + temperatura ciała wychodzi, że owulacja jest dokładnie w momencie, kiedy wyłapuję pik na testach owu. Sprawdzam dopiero od 3 cykli i tak rozkminiałam, czy ja coś nie tak z testami robię.

Tak. U mnie jest to potwierdzone dzieckiem 🙈🤣

Ja mam PCO więc być może to jest poniekąd przyczyną, że to nie działa tak jak powinno

Do góry