reklama
Hej dziewczyny, obserwuję wasze posty już od kilku lat, postanowiłam w końcu wyjść z krzaków i powiedzieć coś o sobie
ja 28 lat partner 27 staramy się o ciążę od 3 lat. Finalnie nasienie partnera na poziomie zerowym ze względu na problemy zdrowotne w dzieciństwie. U mnie AMH 2,11. Natomiast jak twierdzi lekarz „zebraliśmy się w ostatnim czasie bo po 30 może być problem z zajściem w ciążę” odpowiadając od razu na pytania- nie uzasadnił konkretnie. Zrosty jajników, przez co znajduje się on za macica i nie jest w prawidłowym położeniu. Podeszliśmy w końcu do tematu in vitro, aktualnie jesteśmy po punkcji w zeszłą sobotę i po transferze blastocysty 5.1.2 w czwartek. Siedzę jak na szpilkach. Beta zaraz po świętach. Trzymam za was kciuki kochane, żeby wam się udało w tym miesiącu zebrać jak najwięcej maluszków w brzuszku abyście mogły spełnić swoje nadzieje o pięknych i wspólnych świętach wigilijnych bądź wspaniałym sylwestrze już w pakiecie z maleństwem 

MamaR
Fanka BB :)
Witaj! Długą drogę przeszliście! Trzymam mocno kciuki by in vitro okazało się skuteczne. Z tego co tu piszą dziewczyny to po transferze testują już 5 lub 6 dni po. Nie będziesz testować wcześniej ? W okolicy środy / czwartku ?Hej dziewczyny, obserwuję wasze posty już od kilku lat, postanowiłam w końcu wyjść z krzaków i powiedzieć coś o sobieja 28 lat partner 27 staramy się o ciążę od 3 lat. Finalnie nasienie partnera na poziomie zerowym ze względu na problemy zdrowotne w dzieciństwie. U mnie AMH 2,11. Natomiast jak twierdzi lekarz „zebraliśmy się w ostatnim czasie bo po 30 może być problem z zajściem w ciążę” odpowiadając od razu na pytania- nie uzasadnił konkretnie. Zrosty jajników, przez co znajduje się on za macica i nie jest w prawidłowym położeniu. Podeszliśmy w końcu do tematu in vitro, aktualnie jesteśmy po punkcji w zeszłą sobotę i po transferze blastocysty 5.1.2 w czwartek. Siedzę jak na szpilkach. Beta zaraz po świętach. Trzymam za was kciuki kochane, żeby wam się udało w tym miesiącu zebrać jak najwięcej maluszków w brzuszku abyście mogły spełnić swoje nadzieje o pięknych i wspólnych świętach wigilijnych bądź wspaniałym sylwestrze już w pakiecie z maleństwem
![]()

Genadia
Witaj! Trzymam kciuki!Hej dziewczyny, obserwuję wasze posty już od kilku lat, postanowiłam w końcu wyjść z krzaków i powiedzieć coś o sobieja 28 lat partner 27 staramy się o ciążę od 3 lat. Finalnie nasienie partnera na poziomie zerowym ze względu na problemy zdrowotne w dzieciństwie. U mnie AMH 2,11. Natomiast jak twierdzi lekarz „zebraliśmy się w ostatnim czasie bo po 30 może być problem z zajściem w ciążę” odpowiadając od razu na pytania- nie uzasadnił konkretnie. Zrosty jajników, przez co znajduje się on za macica i nie jest w prawidłowym położeniu. Podeszliśmy w końcu do tematu in vitro, aktualnie jesteśmy po punkcji w zeszłą sobotę i po transferze blastocysty 5.1.2 w czwartek. Siedzę jak na szpilkach. Beta zaraz po świętach. Trzymam za was kciuki kochane, żeby wam się udało w tym miesiącu zebrać jak najwięcej maluszków w brzuszku abyście mogły spełnić swoje nadzieje o pięknych i wspólnych świętach wigilijnych bądź wspaniałym sylwestrze już w pakiecie z maleństwem
![]()
Roma_ntiko
Trzymam kciuki!!Hej dziewczyny, obserwuję wasze posty już od kilku lat, postanowiłam w końcu wyjść z krzaków i powiedzieć coś o sobieja 28 lat partner 27 staramy się o ciążę od 3 lat. Finalnie nasienie partnera na poziomie zerowym ze względu na problemy zdrowotne w dzieciństwie. U mnie AMH 2,11. Natomiast jak twierdzi lekarz „zebraliśmy się w ostatnim czasie bo po 30 może być problem z zajściem w ciążę” odpowiadając od razu na pytania- nie uzasadnił konkretnie. Zrosty jajników, przez co znajduje się on za macica i nie jest w prawidłowym położeniu. Podeszliśmy w końcu do tematu in vitro, aktualnie jesteśmy po punkcji w zeszłą sobotę i po transferze blastocysty 5.1.2 w czwartek. Siedzę jak na szpilkach. Beta zaraz po świętach. Trzymam za was kciuki kochane, żeby wam się udało w tym miesiącu zebrać jak najwięcej maluszków w brzuszku abyście mogły spełnić swoje nadzieje o pięknych i wspólnych świętach wigilijnych bądź wspaniałym sylwestrze już w pakiecie z maleństwem
![]()
Kusisz tym testowaniemWitaj! Długą drogę przeszliście! Trzymam mocno kciuki by in vitro okazało się skuteczne. Z tego co tu piszą dziewczyny to po transferze testują już 5 lub 6 dni po. Nie będziesz testować wcześniej ? W okolicy środy / czwartku ?Zapisze Cię na testowanie tylko napisz kiedy ?

niezapominajka876
U mnie dziś większy bladzioch niż wczoraj
xewee
Zaangażowana w BB
Ogólnie to lepiej testować wieczorem bo jest większe stężenie LH, i nie przejmuj się,że mniejsze, w końcu pójdzie w górę, u mnie na przyklad bardzo późno ciemnieją, praktycznie do dnia piku są jasneU mnie dziś większy bladzioch niż wczorajZobacz załącznik 1697749
reklama
MamaR
Wpisałam zKusisz tym testowaniemale dobrze, zapisz proszę mnie na 17.04! Jestem przerażona, że zobaczę totalna biel! Z drugiej strony mam z tyłu głowy ze na pokładzie mamy jeszcze dwie
![]()
![]()