reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
To nie tak miało być 🥺 Jest jakiś plan na kolejny cykl ?

Przykro mi 🥴 Liczyłam że dziś będzie dużo serduszek ☹️
Czekam jeszcze na zrobię bety dla formalnośći w poniedziałek i odstawieniu leków i będę czekać na pojawienie się miesiączki i na wizycie będę rozmawiać z lekarzem co on myśli o tym wszystkim.

Dziewczyny w czy @ po biochemicznej będzie normalny czy takiej bardziej ciemnej krwi ?? Wie może któraś tutaj ?? Bo mam od dziś rano taką ciemną krew i boli brzuch tak ciągnie od dołu
Nie wiem skąd teraz będę wiedzieć kiedy to będzie @ faktycznie i od
Kiedy zacząć liczyć cykl .. owulację sprawdzać itd

Melduję biały test, okresu brak xD
Dopiero jaka szyjkę sprawdzę to jakiś ślad minimalny jest brązowo/różowy 😂
Nie pozdrawiam mojego organizmu, bawi się ze mną jak chce 😂😂😂
Czytam pobieżnie, ale chciałam tylko napisać, że jeśli to implantacja, to i tak za wcześnie na test. Spróbuj jutro rano. Bo przecież czy beta nie zaczyna się wytwarzać dopiero 48h od implantacji?

Czytam pobieżnie, ale chciałam tylko napisać, że jeśli to implantacja, to i tak za wcześnie na test. Spróbuj jutro rano. Bo przecież czy beta nie zaczyna się wytwarzać dopiero 48h od implantacji?
to raczej okres robiący mnie w konia i nie pozwalający zacząć wcześniej nowego cyklu 🤣

Ale w sumie masz rację, też tak czytałam

reklama
Do góry