Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już jest wątek grudniowyTeż czekam na grudniowy wątek, będę czytać od początku, bo jeśli uda się zajść w grudniu to termin będę miała na 1.01.2026 także, ani w tą ani w tą![]()
Właśnie tutaj biegłam z linkiem dla dziewczynJuż jest wątek grudniowy![]()
Czekam jeszcze na zrobię bety dla formalnośći w poniedziałek i odstawieniu leków i będę czekać na pojawienie się miesiączki i na wizycie będę rozmawiać z lekarzem co on myśli o tym wszystkim.To nie tak miało byćJest jakiś plan na kolejny cykl ?
Przykro miLiczyłam że dziś będzie dużo serduszek
![]()
Może jednak jeszcze zaczniesz go pozdrawiać heheMelduję biały test, okresu brak xD
Dopiero jaka szyjkę sprawdzę to jakiś ślad minimalny jest brązowo/różowy
Nie pozdrawiam mojego organizmu, bawi się ze mną jak chce![]()
Czytam pobieżnie, ale chciałam tylko napisać, że jeśli to implantacja, to i tak za wcześnie na test. Spróbuj jutro rano. Bo przecież czy beta nie zaczyna się wytwarzać dopiero 48h od implantacji?Melduję biały test, okresu brak xD
Dopiero jaka szyjkę sprawdzę to jakiś ślad minimalny jest brązowo/różowy
Nie pozdrawiam mojego organizmu, bawi się ze mną jak chce![]()
to raczej okres robiący mnie w konia i nie pozwalający zacząć wcześniej nowego cykluCzytam pobieżnie, ale chciałam tylko napisać, że jeśli to implantacja, to i tak za wcześnie na test. Spróbuj jutro rano. Bo przecież czy beta nie zaczyna się wytwarzać dopiero 48h od implantacji?
Może w majuMoże jednak jeszcze zaczniesz go pozdrawiać hehena dniach .. trzymam kciuki
![]()