olka11135
Fanka BB :)
Nie, tylko letrox 50 na tarczycę. No i miovelia pro.
To może potrzebujesz heparyny i/lub acardu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, tylko letrox 50 na tarczycę. No i miovelia pro.
Bardzo możliwe. A jak próg będzie niski to duphastonu.To może potrzebujesz heparyny i/lub acardu
Nie, totalnie nie wiem teraz w jakim momencie jestem, ale wczoraj cała niedziele miałam kłucia i ciągnięcie w lewym jajniku, w sobotę wieczorem były przytulanki...więc no zobaczymy, ale piersi nie bola...może sobie progesteron zbadam w środę lub piątek..Będziemy walczyć w majua Ty jeszcze nie dostałaś okresu po poronieniu ?
MamaR no bez przesady, jak może rosnąć, jeśli od 4 dni test pozytywny? Na litość… Beta 13 po 4 dniach pozytywnego testu ciążowego jest betą spadkową, więc o czym tu w ogóle mowa? Najważniejsze teraz to liczyć na to, że beta jeszcze jest „pozytywna” żeby móc działać z diagnostyką. Wybaczcie dziewczyny, ale czasami chyba za bardzo bujacie w obłokach i robicie niepotrzebne nadzieje… Gdybym nie oznaczała bety od razu za każdym wyłapanym testem (gdzie beta dopiero startowała) to nie miałabym dokumentacji na to, że 4 razy poroniłam i nikt nie dałby mi skierowań na tak szeroką diagnostykę jaką przeszłam i pewnie do dziś nie miałabym kolejnego dziecka tylko dalej bujałabym się z kolejnymi biochemamiObawiam się że okaże się dopiero w środę bo pojedynczy wynik bety nic Ci nie powie. Będzie np beta 13 i nie wiadomo czy to rośnie czy spada. Chyba że prożek będzie w okolicy 2 to będzie wiadomo że nic z tego. Każdy tu chce by były same serduszka ale @LadyCaro ma rację i lepiej nastawić się na najgorsze a zawsze można się miło zaskoczyć![]()
No dziewczyny wrocilam do domuale lekarka powiedziała że najlepiej wstrzymać się pół roku
Ponieważ tłumaczy to w ten sposób że w jajowodzie zrobiło się ujście w którym było to poszerzenie i to teraz musi się zrosnąć .. żeby nie było powtórki z rozrywki to najlepiej odczekać pół roku ..
chyba ją zdarło ;( jak tu dziewczyny mówiły że i po zabiegu nawet doczekiwały 3 miesiące
Serio myślicie że 6 miesięcy to tak ma być ?
No zalamala mnie ;((((
Możesz napisać jakie miałaś zlecone badania?MamaR no bez przesady, jak może rosnąć, jeśli od 4 dni test pozytywny? Na litość… Beta 13 po 4 dniach pozytywnego testu ciążowego jest betą spadkową, więc o czym tu w ogóle mowa? Najważniejsze teraz to liczyć na to, że beta jeszcze jest „pozytywna” żeby móc działać z diagnostyką. Wybaczcie dziewczyny, ale czasami chyba za bardzo bujacie w obłokach i robicie niepotrzebne nadzieje… Gdybym nie oznaczała bety od razu za każdym wyłapanym testem (gdzie beta dopiero startowała) to nie miałabym dokumentacji na to, że 4 razy poroniłam i nikt nie dałby mi skierowań na tak szeroką diagnostykę jaką przeszłam i pewnie do dziś nie miałabym kolejnego dziecka tylko dalej bujałabym się z kolejnymi biochemami
Właśnie napisałam do Ciebie prywatnie z zapytaniem jak to u Ciebie wyglądało i jakie badania miałaś robione.MamaR no bez przesady, jak może rosnąć, jeśli od 4 dni test pozytywny? Na litość… Beta 13 po 4 dniach pozytywnego testu ciążowego jest betą spadkową, więc o czym tu w ogóle mowa? Najważniejsze teraz to liczyć na to, że beta jeszcze jest „pozytywna” żeby móc działać z diagnostyką. Wybaczcie dziewczyny, ale czasami chyba za bardzo bujacie w obłokach i robicie niepotrzebne nadzieje… Gdybym nie oznaczała bety od razu za każdym wyłapanym testem (gdzie beta dopiero startowała) to nie miałabym dokumentacji na to, że 4 razy poroniłam i nikt nie dałby mi skierowań na tak szeroką diagnostykę jaką przeszłam i pewnie do dziś nie miałabym kolejnego dziecka tylko dalej bujałabym się z kolejnymi biochemami
Chyba nie przeczytałaś mojego postu że zrozumiem. Pati jeszcze nie ma wyniku i pisałam że pojedynczy wynik jej nic nie powie póki go nie powtórzy. Ale sprawa się wyjaśniła bo dostała okresu więc sytuacja jest jasna.MamaR no bez przesady, jak może rosnąć, jeśli od 4 dni test pozytywny? Na litość… Beta 13 po 4 dniach pozytywnego testu ciążowego jest betą spadkową, więc o czym tu w ogóle mowa? Najważniejsze teraz to liczyć na to, że beta jeszcze jest „pozytywna” żeby móc działać z diagnostyką. Wybaczcie dziewczyny, ale czasami chyba za bardzo bujacie w obłokach i robicie niepotrzebne nadzieje… Gdybym nie oznaczała bety od razu za każdym wyłapanym testem (gdzie beta dopiero startowała) to nie miałabym dokumentacji na to, że 4 razy poroniłam i nikt nie dałby mi skierowań na tak szeroką diagnostykę jaką przeszłam i pewnie do dziś nie miałabym kolejnego dziecka tylko dalej bujałabym się z kolejnymi biochemami