reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Obawiam się że okaże się dopiero w środę bo pojedynczy wynik bety nic Ci nie powie. Będzie np beta 13 i nie wiadomo czy to rośnie czy spada. Chyba że prożek będzie w okolicy 2 to będzie wiadomo że nic z tego. Każdy tu chce by były same serduszka ale @LadyCaro ma rację i lepiej nastawić się na najgorsze a zawsze można się miło zaskoczyć 🍀
Ja do terminu @ czyli do piątku byłam pogodzona z tym, że się nie udało, bo testy były białe, więc pozytyw znalazłam sobie taki, że 10 maja napije się na mojej i narzeczonego 30stce bo robimy dla znajomych i będę mogła z jacuzzi skorzystać 😁 aż tu w piątek pojawiła się kreska na teście i emocji miałam dużo, ale od początku wzięłam to na spokojnie, po marcowym biochemie. Także ja sobie nie robiłam nie wiadomo jakich nadzei, wzięłam to na spokojnie, mimo, że ta nadzieja była, że się uda. Także liczyłam się z tym.

Okres rozkręcił się 😥 wiadomo jest mi smutno i przykro, bo to mój drugi biochem pod rząd, czyli do zapłodnienia i zagnieżdżenia dochodzi ale nie chcę się utrzymać 😞
Ehh, no trudno. 5.05 mam gina na NFZ to mu powiem co i jak, może to wlfaktycznie ten polip tam jest i to wina jego 🤷‍♀️ WHO KNOW 🤷‍♀️

Ja do terminu @ czyli do piątku byłam pogodzona z tym, że się nie udało, bo testy były białe, więc pozytyw znalazłam sobie taki, że 10 maja napije się na mojej i narzeczonego 30stce bo robimy dla znajomych i będę mogła z jacuzzi skorzystać 😁 aż tu w piątek pojawiła się kreska na teście i emocji miałam dużo, ale od początku wzięłam to na spokojnie, po marcowym biochemie. Także ja sobie nie robiłam nie wiadomo jakich nadzei, wzięłam to na spokojnie, mimo, że ta nadzieja była, że się uda. Także liczyłam się z tym.

Okres rozkręcił się 😥 wiadomo jest mi smutno i przykro, bo to mój drugi biochem pod rząd, czyli do zapłodnienia i zagnieżdżenia dochodzi ale nie chcę się utrzymać 😞
Ehh, no trudno. 5.05 mam gina na NFZ to mu powiem co i jak, może to wlfaktycznie ten polip tam jest i to wina jego 🤷‍♀️ WHO KNOW 🤷‍♀️
Kurcze, przykro mi 😔
Ale wierzę, że w maju się uda i Tobie i mi 😊

reklama
No dziewczyny wrocilam do domu 💪 ale lekarka powiedziała że najlepiej wstrzymać się pół roku
Ponieważ tłumaczy to w ten sposób że w jajowodzie zrobiło się ujście w którym było to poszerzenie i to teraz musi się zrosnąć .. żeby nie było powtórki z rozrywki to najlepiej odczekać pół roku ..
chyba ją zdarło ;( jak tu dziewczyny mówiły że i po zabiegu nawet doczekiwały 3 miesiące
Serio myślicie że 6 miesięcy to tak ma być ?
No zalamala mnie ;((((

Do góry