xewee
Fanka BB :)
Masz zamiar testować teraz ?Mnie zemdliło tak dość mocno. Piersi bolą bardziej niż w czwartek… czyli pewnie okres w natarciu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz zamiar testować teraz ?Mnie zemdliło tak dość mocno. Piersi bolą bardziej niż w czwartek… czyli pewnie okres w natarciu.
Dziś testowałam i biało, może jutro sikne a potem 1 maja.Masz zamiar testować teraz ?
A planowy okres na kiedy?Dziś testowałam i biało, może jutro sikne a potem 1 maja.
Dzięki, okaże się dziś wszystko popołudniu.
Ja do terminu @ czyli do piątku byłam pogodzona z tym, że się nie udało, bo testy były białe, więc pozytyw znalazłam sobie taki, że 10 maja napije się na mojej i narzeczonego 30stce bo robimy dla znajomych i będę mogła z jacuzzi skorzystaćObawiam się że okaże się dopiero w środę bo pojedynczy wynik bety nic Ci nie powie. Będzie np beta 13 i nie wiadomo czy to rośnie czy spada. Chyba że prożek będzie w okolicy 2 to będzie wiadomo że nic z tego. Każdy tu chce by były same serduszka ale @LadyCaro ma rację i lepiej nastawić się na najgorsze a zawsze można się miło zaskoczyć![]()
Nie, tylko letrox 50 na tarczycę. No i miovelia pro.A Ty bierzesz jakieś leki? (wybacz nie pamiętam)
Różnie z nim bywa ale narazie według aplikacji 2.05A planowy okres na kiedy?
Kurcze, przykro miJa do terminu @ czyli do piątku byłam pogodzona z tym, że się nie udało, bo testy były białe, więc pozytyw znalazłam sobie taki, że 10 maja napije się na mojej i narzeczonego 30stce bo robimy dla znajomych i będę mogła z jacuzzi skorzystaćaż tu w piątek pojawiła się kreska na teście i emocji miałam dużo, ale od początku wzięłam to na spokojnie, po marcowym biochemie. Także ja sobie nie robiłam nie wiadomo jakich nadzei, wzięłam to na spokojnie, mimo, że ta nadzieja była, że się uda. Także liczyłam się z tym.
Okres rozkręcił sięwiadomo jest mi smutno i przykro, bo to mój drugi biochem pod rząd, czyli do zapłodnienia i zagnieżdżenia dochodzi ale nie chcę się utrzymać
Ehh, no trudno. 5.05 mam gina na NFZ to mu powiem co i jak, może to wlfaktycznie ten polip tam jest i to wina jegoWHO KNOW
![]()
Będziemy walczyć w majuKurcze, przykro mi
Ale wierzę, że w maju się uda i Tobie i mi![]()