reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Jasny kiciuś … ja mam komunię niedługo
Może zrobią laparoskopię i wtedy ile przerwy po laparoskopi ?
Mi zalecono po laparoskopii, odczekanie wiadomo do kolejnego okresu, czekałam na niego po laparoskopii 6 tygodni plus pauza w staraniach 3 cykle. Także wyszło w sumie ponad 5 miesięcy. Teraz leci nam drugi cykl starań… czekam na testowanie a mega chora jestem na antybiotyku ale nie widzę jakoś poprawy 😓

Super 😍 ale fajnie, przyszłaś kilka dni temu i zaraz sobie pójdziesz na mamuśki 😁
Ja byłam już w grudniu na forum, tylko, że biochem potem psychicznie nie umiałam wejść na forum, było mi ciężko po moim biochemie...w tym miesiącu tak trochę olałam temat owu itp. Zapisalam sie na kreski z glupoty troszke. Widać trzeba było dać na luz.
Na razie się nie ekscytuje, bo tu przyrost bety kluczowy będzie. Jestem ostrożna po mojej co. Jutro dam update...

@Suuu nie wierzę w to, co czytam. Nadrobiłam wątki sprzed kilku ostatnich dni, bo nie byłam na bieżąco i u Ciebie praktycznie od razu było widać, że to cp. Ja miałam podobnie, teraz z perspektywy czasu widzę, że lekarze też byli niekompetentni, ale przynajmniej zapobiegawczo położyli mnie dużo szybciej na oddział, jeszcze przy stosunkowo małej becie, żeby to kontrolować. Ja miałam metotreksat w tabletkach, w sumie nie wiem dlaczego, bo takie rozwiązanie chyba rzadko się spotyka. Może dlatego, że ta moja beta rosła stosunkowo wolno a tabletki ostatecznie robią mniejsze spustoszenie niż zastrzyk? Nie wiem. W każdym razie bardzo mnie dziwi, że u Ciebie nadal czekają nie wiadomo na co, mogli już ten zastrzyk podać. Jeśli jutro nadal się na nic nie zdecydują, to uciekaj z tego szpitala i szukaj innego, bo to już nie są przelewki.
Ja się czułam trochę słabo przy tych tabletkach, miałam mdłości, ale nie było to takie tragiczne.
Trzymam kciuki, żeby sytuacja się szybko rozwiązała i współczuję, bo wiem, co to znaczy :(

U mnie dziś 16 dc i pik na owulaku, co się zgadza z moimi obserwacjami. I myślę, że owulacja będzie dziś, najpóźniej jutro rano, bo już wczoraj wieczorem było blisko piku, a dzisiaj się czuję tak dziwnie, charakterystycznie na owulację. W tym cyklu działamy regularnie co 2 dni, więc się cieszę :) Bo ostatnio choroby nam wiecznie krzyżowały plany. Mąż też od ponad 2 msc bierze suple, więc jestem dobrej myśli.

reklama
Do góry