reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gwiazdeczko ja bym sie poradzila fachowca w sprawie latania bo slyszalam ,ze to moze byc niekorzystne dla dzidzi

reklama
monika3 pisze:
Elżbietka i Lana podajcie przepis na nie niecierpliwienie się na nadejście fasolki

podobnie jak LANA, im dłużej sie staram, tym jestem bardziej cierpliwa :). a staram sie juz prawie dwa lata, wiec troche czasu na nauke cierpliwosci było. ale szczerze powiem ze to pierwszy miesiąc mam taki spokój. no i piewszy raz mam takie spóźnienie (nie licząc tych 102 dni, ale to byłopo laparoskopii). no i pierwszy raz nei mam objawów ciązy ;D. tylko śuz zalewa ::)

Hej laseczki mam taki dobry problem i postanowilam sie zwrocic z tym do Was bo wiem ze zawsze chetnie pomagacie niedoswiadczonym takim jak ja, a wiec dzis mam 38 dzien cyklu i nadal nie mam okresu wiec podejrzewam ze moge byc w ciazy ale mam nieregularne miesiaczki wiec tylko moze mi sie spozniac , boli mnie tez brzuch tak jak na okres wiec juz sama nie wiem czy robic test czy poczekac jeszcze na miesiaczke, mam nadzieje ze nie zamotalam :)pozdrawiam Was

Witaj Madlen :) :) :) A czy zdarzało ci się mieć tak długie cykle??? czy poza bólem brzuszka masz jakieś ine objawy: podwyższona tempka, bolesne piersi... A może nie ma co filozofować bo to po prostu fasolka... i tego ci żyszę :)

Madlen dla spokoju własnego sumienia zrób sobie po prostu test. Żadne objawy mogą nie być adekwatne. Wiesz jeśli chcesz czekać to pewnie tylko będziesz sie denerwować, ja radzę ci zrobic test.

Dzieki dziewczyny za szybka odpowiedz jak do poniedzialku nic sie nie zmieni to ide do apteki i kupie test, piersi lekko bola i mam tez niekiedy zgage ale nie chce sie niczego doszukiwac zobaczymy w poniedzialek

reklama
Madlen witaj i przynoś dobe wieści o zafasolkowaniu!!!

moniolek , umówiłąm sie z meżem że jak nie przyjdzie @ do piątku, to wlaśnei w piątek testuje. dzisiaj jest 46 dzień cyklu, i ani śladu @. w piątek bedzie 52 dzień. jak wyjdzie ze nie ma fasolki, to wywołuje @, bo musze do 8 grudnai wyrobić sie z badaniami I fazy cyklu. 8.12 mam wizyte u endokrynologa...

Do góry