reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja tez was podziwiam!!
Po 50-tym dniu chyba dostalabym rozstroju nerwowego.... zreszta mysle, ze juz po samym terminie @ (gdyby nie przyszla) i zatestowalabym szybciutko...
ale ja tak nie mialam bo zawsze przyszla..
rozpoczelismy 6 cykl staran

reklama
Renatina WITAM CIĘ SERDECZNIE W NASZYM GRONIE ;D  Renatina ,Aneczka  i Monika-PRZEPIS PRZYNAJMNIEJ MÓJ NA NIESTRESOWANIE TO TAKI ,ŻE CZYM DŁUŻEJ SIE STARAM O DRUGĄ DZIDZIE TYM BARDZIEJ UCZY MNIE TO WIĘKSZEJ CIERPLIWOŚCI I ;D ::) u mnie to juz 9 miesiąc starań i naprawde dałam na luz co będzie to będzie ::)-jak miałabym o tym ciągle myśleć to chyba bym sie wykończyła nerwowo a nie na tym to polega :) a zresztą jest tyle pięknych żeczy w koło trzeba się cieszyć życiem i tym co się ma a fasolka i tak przyjdzie kiedy będzie chciała-a przydzie na pewno ;D-trzeba w to wierzyć ;D

kobitki będę próbowała brać z Was przykład i mam nadzieję że mi się też uda nie liczyć - bo jak wspominałam dzidzia przysłoniła mi rzeczywisty świat. Nie mogę o niczym innym myśleć.

Gochna dziękuję Ci bardzo

właśnie mój mężuś wrócił z delegacji (po tygodniu) i ku zdziwieniu powiedział (na pierwszy rzut oka!!!), że mam większe piersi i....jakoś inaczej dzisiaj wyglaam. Nie wiem czy jaokś sięz zmieniłam, ale Marcin zauważył. Podnosi mnie to na duchu chociaż i tak już nie myślę o fasolce

pozdrawiam

Witajcie Babeczki :) te, które mają testować: nie testujcie tak wcześnie! Musicie poczekać aż hormonku przybędzie i wtedy II będą nam wyraźniej się prezentowały na wklejonych przez Was zdjęciach teścików ;)
Lana i Elżbietka co Wy kombinujecie? Wasze fasolinki to chyba przyszli wywiadowcy - już bawią się w chowanego ;)

LANA KAJUNIA ELZBIETKA ja tu tez zniecierpliwiona siedze codziennie zagladam jak tam czy sa jakies nowinki, powiem ze sie denerwuje samym sledzeniem waszej sytuacji, powdziwiam was oby tak dalej no i oczywiscie trzymam kciuki!!!

Ja tez chyba zatestuje dopiero w 50 dc. Dziewczyny, jak ma niby wygladac zamknieta szyjka macicy, bo nie umiem sobie tego wyobrazic? No i jak wtedy wydostaje sie ten sluzik o którym piszecie?
A i jeszcze jedno, czy lot samolotem moze jakos niekozystnie wplynac na fasolke?
Pozdrawiam i witam wszystkie NOWE STARAJACE SIE!

A i jeszcze jedno, czy lot samolotem moze jakos niekozystnie wplynac na fasolke?

Nie jestem znawczynia, ale chyba raczej nie, z tego co wiem linie lotnicze zabraniaja latac kobietom od 7 m-ca ciazy, wiec wczesniej nie powinno nic sie stac.

reklama
Kajuniu >>> nie ma za co mi dziękować :) jeśli chciałabyś ze mną pogadac to masz w stopce mój numer gg i zawsze możesz wysłac mi prywatną wiadomość :) wierzę ze jesteś w ciąży i nie spotka Cię to co mnie, ale tak jak pisałam nie można dać sie zwariować i i cierpliwie czekać - nawet jeśli jest to dla Ciebei teraz najtrudniejsza rzecz na świecie :)
Pozdrawiam i przytulam ! trzymajcie się ciepło :)

Do góry