reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elżbietka pisze:
monika3 pisze:
Elżbietka i Lana podajcie przepis na nie niecierpliwienie się na nadejście fasolki

podobnie jak LANA, im dłużej sie staram, tym jestem bardziej cierpliwa :). a staram sie juz prawie dwa lata, wiec troche czasu na nauke cierpliwosci było. ale szczerze powiem ze to pierwszy miesiąc mam taki spokój. no i piewszy raz mam takie spóźnienie (nie licząc tych 102 dni, ale to byłopo laparoskopii). no i pierwszy raz nei mam objawów ciązy ;D. tylko śuz zalewa  ::)
JA RÓWNIEŻ JAK ELŻBIETKA PO RAZ PIERWSZY MAM TAKIE SPÓŻNIENIE ::)- I OBJAWÓW TEZ ZA BARZDO NIE MAM OPRÓCZ KILKU DNI GDZIE BOLAŁY MNIE SÓTKI TAK TYDZIEŃ TEMU PO RAZ PIERWSZY ,BO NIGDY CZEGOŚ TAKIEGO NIE MAM ::)-ale teraz już mi to przeszło ::)

reklama
czesc Elżbietko. jesli to juz 45 dzień to juz chyba nie masz się czego obawiac :). cieszę się ze Wam wyszło. ja miałam plamienia w 24 dniu. nie wiedziałam co się dzieje. no i w 27 dniu dostałam okres. niestety. no ale zaraz po okresie zaczynamy czekac na nowo.

sossenka , witaj w klubie wysokiej prolaktyny!! ja tez sie z tym borykam. niedawni miałam rezonans robiony, czekam teraz na kosulatacje z neurochirurgiem i okulista jeszcze. coś mi tam wyszło,ale sie nie przejmuje za bardzo. a co tobie wyszłow TK i RM??

LANA , co to z nami bedzie??natura robi nas w balona czy jak??

alo79 , juz testowałam 2 razy , w 31 i w 41 dniach cyklu - oba testy negatywne ::)....

axxa, kogo jak kogo, ale ciebie nei podejrzewam o leniuchowanie!!!!!!!!!!!!!!

ok, teraz i ja ide SPAĆ!! jakos zmeczoan sie czuje, moze to dlatego ze wczoraj( a w zasadzie dzisiaj) poszlismy spac o 3 nad ranem ::). jakos tak zleciało ;D

axxa a jak już pójdziesz spac o tej powiedzmy 3-4 rano to o której wstajesz? Ja przesypian mniejwieęcej 8-10 g ale i tak jestem niedospana

axxa naprawdę niewiem jak mozesz tak długo siedzieć przed kompem, dla mnie to zdecydowanie za długo. Może postarasz sie znaleść sobie jekieś zajęcie w ciągu dnia aby wieczorem kłaść sie o w maire nocnej a nie porannej godzinie

kobieto to ty jeszcze po całym dniu pracy masz siłę siedzieć tutaj? MOze ty cierpisz na bezsennosć? A co na twoja dróga połówka?

reklama
mam nadzieję ze niedługo minie ci to niepanie, to przecież tak naprawdę niezdrowe bo organizm nie ma kiedy sie zregenerować. Ja juz odpadam, miałam oglądać "13 duchów" ale że mąż poszedł sobie spać to ja sama nie będę takiego filmu oglądać bo tchórz jestem ;)

Do góry