reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Fasolinki czekające na dzień testowania!!! Cierpliwie czekajcie :)
kajunia - nie ważne czy w dniu imienin mężusia czy w każdym innym dniu, to będzie dla niego i dla Was najwspanialszy prezent.
Ines - mocno trzymam piąstki za II.
Wierzę mocno że w końcu nas się uda.
Mam jeszcze jedno pytanie czy któraś z was miała problemy z zafasokowaniem a tu nagle któregoś pięknego dnia nie wiadomo skąd przyszła do was kochana fasolka???

reklama
Mam nadzieje dziewczyny, ze rzeczywiscie testy pokaza wam te upragnione 2 kreseczki :)
Czekajcie cierpliwe, a nawet nie jak w dniu imienin to w inny dzien bedzie przynajnmniej rownie pieknie oznajmic o nadchodzacym bejbiku :)

witam wszytskie kobietki, alo79, ciebie szczególnie!!!

oj chyba bedzie impreza fasolkowa niedługo :) :), juz nie mogę sie doczekac! co do śłuziku, to mnie tez zalewa, dosłownie. wczoraj jak siadłąm na kibelku, to normalnie ciekło, jak @ ::) ::) ::)az sie przeraziłam!!! a@ nie ma :) :), a to juz 45 dzień. w porównaniu do LANY to jeszcze nie dużo, ale też nie mało.
LANA, a co u ciebie?? kiedy teścik kolejny?? my normalnie zbankrutujemy na tych testach ::) ::) ::)

mam skierowanie na badania hormonów w pierwszej fazie,ale nie ma pierwszej fazy, bo @ nie przychodzi ::)

Elżbietko >>> a ty byś nie mogła wybrać sie na usg dopochwowe ?? bo ona by pokazało czy sie z arodek zaimpalntował, albo zy śluzówka macicy jest powiększona i ciążowa, bo na tym etapie to nie możliwe żeby lekarz wyczuł "ręcznie" czy jest w Tobie dzidziuch mały czy nie...

no własnie, mnie też to dziwi że ty taka spokoja jesteś... :) chyba bajspokojniejsza tu ze wszystkich czekających na ciąże :D i bardzo dobrze! tak trzymać!
Pozdrawiam gorąco !

Witajcie !!! ;D święte słowa Elzbietko i popieram w 100% ja mam to samo podejście i powiem Ci ,że też sie w sumie nie niecierpliwie  a u mnie to juz zaraz musze najpierw spojrzeć w kalendarz bo nawet nie licze ......ach tak dzis to mija 54 -chyba dzień cyklu @ nadal nic a nic tylko śluzik.-CO MA BYĆ TO BĘDZIE  ;D ::)JA CHYBA POCZE KAM TAK DO 68 DNIA CYKLU TAK MI JAKOŚ WYPADŁO BĘDZIE 25 ,10 I WTEDY PRZEJDĘ SIĘ NA USG

Witam wszystkie przyszle mamuski ;) Lana i Elżbietka podziwiam was doprawdy ja bym tak dlugo nie wytrzymala ale to w sumie dobrze ,ze sie nie nakrecacie i czekacie az przyjdzie fasoleczka ;)

reklama
Elżbietka i Lana podajcie przepis na nie niecierpliwienie się na nadejście fasolki... Ja likwiduję mój suwaczek - nie chcę wiedziec kiedy mam owu ::) Myślę ze tylko spokój mnie uratuje :)

Do góry