reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
monika3 pisze:Elżbietka i Lana podajcie przepis na nie niecierpliwienie się na nadejście fasolki
podobnie jak LANA, im dłużej sie staram, tym jestem bardziej cierpliwa
Madlen
Fan(ka)
Hej laseczki mam taki dobry problem i postanowilam sie zwrocic z tym do Was bo wiem ze zawsze chetnie pomagacie niedoswiadczonym takim jak ja, a wiec dzis mam 38 dzien cyklu i nadal nie mam okresu wiec podejrzewam ze moge byc w ciazy ale mam nieregularne miesiaczki wiec tylko moze mi sie spozniac , boli mnie tez brzuch tak jak na okres wiec juz sama nie wiem czy robic test czy poczekac jeszcze na miesiaczke, mam nadzieje ze nie zamotalam
pozdrawiam Was
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Madlen witaj i przynoś dobe wieści o zafasolkowaniu!!!
moniolek , umówiłąm sie z meżem że jak nie przyjdzie @ do piątku, to wlaśnei w piątek testuje. dzisiaj jest 46 dzień cyklu, i ani śladu @. w piątek bedzie 52 dzień. jak wyjdzie ze nie ma fasolki, to wywołuje @, bo musze do 8 grudnai wyrobić sie z badaniami I fazy cyklu. 8.12 mam wizyte u endokrynologa...
moniolek , umówiłąm sie z meżem że jak nie przyjdzie @ do piątku, to wlaśnei w piątek testuje. dzisiaj jest 46 dzień cyklu, i ani śladu @. w piątek bedzie 52 dzień. jak wyjdzie ze nie ma fasolki, to wywołuje @, bo musze do 8 grudnai wyrobić sie z badaniami I fazy cyklu. 8.12 mam wizyte u endokrynologa...