reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

reklama
witam po świętach, cięższa zdecydowanie, trzeba o jakiejś diecie chyba pomyśleć.
A jak tam u Was Święta?
Mąż miał mnie dzisiaj na kolację zabrać, ale nie wiem jak będzie bo Alicja chora. Dzisiaj już rano nie miała gorączki, zobaczymy jak będzie w ciągu dnia, nie bardzo chce ją taką z babcią zostawiać. Już takiego smaka sobie na sushi narobiła
baffled5wh.gif
Zobaczymy co z tego będzie
dry.gif
Jak nam się nie uda wyjść, to chyba sobie do domu zamówię.

jakie plany na Sylwestra?

miłego dnia

witam się i ja po świętach

Annaoj zdrówka dla maluszków

Nuśka super, że macie nagranego sylwestra

u mnie z imprezy na imprezę - w święta chrzest, w weekend kolejne odwiedziny, bo kolejne osoby chcą zobaczyć Zuzolkę, a w sylwestra zaprosiliśmy do nas znajomych, no ale nie wiadomo czy cokolwiek z tego wyjdzie, bo się zastanawiają ;)

Nagrany ale wcale nie chce mi sie tam jakos isc :rofl2:Nie wiem, chyba na prawde sie starzeje i zaczynam wpadac w rutyne.
Ale lubie spokoj i cisze,jak pomysle o tym strzelaniu....zabawa dla dzieci albo dla duzych chlopcow takich jak Ł.
annaoj po Swietach czuje jakis niedosyt, heh chyba za malo pojadlam :p Dojechal wczoraj i moj prezent - nowy telefon. Fajny, ale troche jak to mowie chinski w obsludze.Doszlam do wniosku, ze na prawde mialam ogromny sentyment do mojego poprzedniego, choc musialybyscie go zobaczyc - wytarte klawisze, obudowa cala porysowana, nie dziajacy prawie aparat, ale mialam go 4 lata, niezliczona ilosc razy spad na podloge, pare razy wstyd sie przyznac wyladowal w zupie ( nie pytajcie jak, bo sama nie wiem :p ) i nigdy sie nie popsol. Dodam, ze telefon marki Sony, teraz mam LG dotykowy. Jakos nie jestem do niego przekonana, ale Ł. twierdzi, ze ma dobre opinie, i jest dobry jakosciowo, a ja sie nie znam.
No moze i sie nie znam, ale nie lubie takich cudakow technologii :rofl2:

cześć dziewczyny
Już wczoraj myśłałam, że Alicji przechodzi, od soboty gorączki nie miała, a wczoraj zonk - wieczór nagle ryk, że ucho ją boli, a dzisiaj rano znowu i gorączka wróciła. Na 14:30 do lekarza idziemy, pewnie tym razem jakiś silny antybol dostanie. Mam tylko nadzieje, że po tym jej przejdzie.
My dzisiaj ze znajomymi i z dzieciakami wieczór spędzamy, ale w obecnej sytuacji nie wiem jak to będzie. Odwoływać nie będę, bo wszyscy już nastawieni, ale pewnie zbyt ciekawie nie będzie.

Nuśka przyzwyczaisz się, ja też pamiętam, że na początku marudziłam.
Szampańskiej zabawy dzisiaj życzę
do usłyszenia w Nowym Roku.

annaoj kurcze jak ucho i goraczka to jak dla mnie zapalenie uszka :crazy: gdzie chodzicie do layngologa ? Jezeli ona ma czeste nawracajace bole uszka moze to oznaczac, ze za blona bebenkowa zbiera sie jej plyn.Niestety pediatra tego nie zauwazy bo nie ma tak specjalistycznego sprzetu do badania, ale moze kurcze laryngolog musialby spojrzec na to uszko. Tak mysle, bo szkoda, zeby malutka sie meczyla a co za tym idzie i Wy.

Zdrówka życzę Wam i Waszym dzieciaczkom

i wszystkiego dobrego w nowym roku
oby najgorszy dzień w nowym roku
był jak najlepszy dzień roku, który mija...

witam noworocznie

DOSIEGO ROKU DLA WSZYSTKICH!!!
u nas domówka było bardzo miło, Alicja padłą około 10, ale spała popołudniu ponad 2h, Igor z kuzynem poszli spać o 2, :szok: nie przypuszczałam, że tak długo wytrzyma.
Ludzie tyle jedzenia naznosili, że do dzisiaj zostało, a wczoraj na poobiedzie teściów, brata B z rodziną, moją mamę i dwójkę wujostwa zaprosiliśmy.
Alicja ma się lepiej, lekarka antybola nie dała, bo stwierdziła, że to nie zapalenie ucha, tylko jej się przytyka, zwiększyła dawkę bactrimu. Katar trochę mniejszy, tylko jeszcze koszmarny kaszel został.
Z Alicją jeszcze nie byłam u laryngologa. Z Igorem jeżdzę na Szopienice, tam też miał zabieg drenażu + wycięcie migdałków robione.

uciekam, miłego dnia.

annaoj ja z Olusia jezdze do Chorzowa, do Lecznicy Polprywatnej dla Dzieci i Doroslych,jesli bedziesz chciala dam Ci namiary na swietna lekarke. Na prawde, czlowiek z powolania urodzony by pomagac dzieciom. Lecznica jest polprywatna, ale chodzi o to, ze zabiegi sa wszystkie bezplatne, a platny jest tylko pobyt po operacji jezeli chce sie byc z dzieciuszkiem na sali 2-osobowej.
U Nas sylwester tez fajnie, kolo 4 bylismy w domu. Ale dzis czuje sie tak jakby to bylo wczoraj, a nie przedwczoraj :no:Zle sypiam ostatnio uch :/

reklama
Nuśka wyśpij się. może ty jeszcze sylwester musisz odespać :-D

Annaoj zdrówka życzę dzieciaczkom. A co do jedzenia to ja zawsze jak szykuję imprezę to duuuuużo robię. Mój tato mówi, że jak jedze do mnie na wyżerkę to od rana nic nie je :-D

a my spokojnie sami w 2 w domu, ja o 1 ładnie poszłam spać, poszłabym wcześniej, ale bałam się, że petardy obudzą dziecia :D

Do góry