reklama
s.michalina
Fanka BB :)
Czy ktoś się wybiera na Mamo to ja?
Organizują się zajęcia Kreatywka ale chyba mało osób się zgłosiło, bo pani ciągle nie wyznaczyła terminu pierwszego BEZPŁATNEGO spotkania. Może ktoś jeszcze się chętny znajdzie?
Kreatywka - strona główna
Organizują się zajęcia Kreatywka ale chyba mało osób się zgłosiło, bo pani ciągle nie wyznaczyła terminu pierwszego BEZPŁATNEGO spotkania. Może ktoś jeszcze się chętny znajdzie?
Kreatywka - strona główna
Tylko prywatnie dr Michalska i Muchacka -
Ja do dr.Michalskiej chodziłam jak byłam dzieckiem jeżeli mówimy o tej samej to ona na nfz przyjmuje w Katowicach na brynowie w przychodni remedium:
Przychodnia Remedium - Katowice - Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Praktyka Lekarzy Rodzinnych "Remedium" Sp. z o.o.
przynajmniej przyjmowała tam jeszcze pół roku temu nie wiem jak teraz Eva 87 musiałabyś zadzwonić i się zapytać. Ale lekarkę polecam tak jak Malodja
Hej wiesz co ja wpisałam sobie hasło Mamo to ja w internet i zapisałam się ale nie na to co organizuje Kreatywka tylko na coś takiego:
Warsztaty Mamo to Ja - Rejestracja | Baby online
to będzie 12.05 a qubusie w katowicach
s.michalina
Hej wiesz co ja wpisałam sobie hasło Mamo to ja w internet i zapisałam się ale nie na to co organizuje Kreatywka tylko na coś takiego:
A bo to dwie różne rzeczy mamo to ja to coroczne warsztaty.
Kreatywka chciala uruchomić cotygodniowe spotkania dla maluchów ale nie uzbierala się grupa. Pewnie za drogo.
sylwia.ka
Ja w sumie tylko czasem Katowice Ligota... bo aktualnie Londyn, ale bywam w Katowicach 2-3 razy w roku
reklama
studentkaapoloznictwaa
Początkująca w BB
Szanowne Panie,
mam ogromną prośbę, jestem studentką położnictwa i piszę pracę badawczą na temat przygotowania do macierzyństwa, przebiegu porodu i stanu dziecka.
Czy mogła bym poprosić chętne Panie o wypełnienie anonimowej ankiety dostępnej pod linkiem poniżej:
Link do: Ankieta
serdecznie dziękuje za wypełnione ankiety
Pozdrawiam
mam ogromną prośbę, jestem studentką położnictwa i piszę pracę badawczą na temat przygotowania do macierzyństwa, przebiegu porodu i stanu dziecka.
Czy mogła bym poprosić chętne Panie o wypełnienie anonimowej ankiety dostępnej pod linkiem poniżej:
Link do: Ankieta
serdecznie dziękuje za wypełnione ankiety
Pozdrawiam