reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

Strachu się najadłam co nie miara, ale teraz powoli wracam do równowagi. Moja kuleczka też pewnie o wiele więcej strachu się najadła niż ja...

A z oczkami maluszka to może wystarczy przemywać czymś np. rumiankiem :)
My będziemy cały czas się martwić o nasze małe i duże kruszynki :)))

reklama
do-ti- przemyłam mu solą fizjologiczną. A dziś już jest ok. Za 2 tygodnie mały ma urodziny i szukam mu tortu. Nie chce ryzykować robić sama. Chciałam by zrobili mu coś fajnego i nie wiem gdzie zamówić.

Lenko cieszę się, że z oczkami Adasia wszystko ok.
A co do tortu to nie mam pojęcia - nigdy nie zamawiałam, ale myślę, że w każdej cukierni zrobią :))))

do-ti -wiem ,ze w każdej ale niektórzy ceny mają takie kosmiczne. Mam jedną cukiernie-gdzie nam piękny tort zrobili na roczek. Tylko ciekawe czy w szablonie coś ładnego znajde,bo nie wiem czy robią na życzenie. A mi się marzył tort lego albo hot wheels dla Adamka. No a jak nie to może Zygzak mc Queen ,bo prawie każda cukiernia robi takie.

Lenka na pewno coś znajdziesz odpowiedniego.

Komentarz jednego piłkarza:
"Jutro musimy wyjść i pokazać co mamy w spodniach"
chyba po raz pierwszy będę czekać na mecz :)))))))))) i go oglądać :D

wpadłam na chwilkę.
Doti biedna się strachu najadłaś, współczuję. Dobrze, że to "tylko" kamienie. Gdzie zamierzasz rodzić?
Lenka ja bardzo lubię tort z Kłosa royal, jest przepyszny bez okazji kupujemy. Igor w zeszłym roku miał zygzaka, fajnie wyglądał, ale w smaku był nienajlepszy.
Lenka na pewno coś znajdziesz odpowiedniego.

Komentarz jednego piłkarza:
"Jutro musimy wyjść i pokazać co mamy w spodniach"
chyba po raz pierwszy będę czekać na mecz :)))))))))) i go oglądać :D
:-):-):-)
znikam, może zajrzę wieczorkiem, chociaż nie wiem czy znajde czas.

annaoj- słyszałam o tortach z kłosa w samych superlatywach. Tylko chyba cena też spora? Pamietasz ile płaciłaś mniej wiecej?

reklama
do-ti -słyszałam dobre opinie o Bogucicach. Gdyby nie to,ze ja miałam szpital pod domem to pewnie bym tam rodziła. Jeśli będe kiedyś w ciąży to się długo zastanowię czy aby tam nie rodzić. Podobno bardzo miły personel.

Do góry