reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

Mamuśki mam pytanie o podgrzewanie butelek i słoiczków, bo zastanawiam się nad kupnem podgrzewacza do butelek i słoiczków i nie wiem czy warto

reklama
a mnie dziś od 17 boli żołądek i już nie mogę :(
może macie jakieś sprawdzone sposoby na ból żołądka
potem aż się boję cokolwiek zjeść ;/

pogoda beznadziejna, nic mi sie nie chcę, dobrze, ze dzisiaj się juz pakuję i jutro znikam. Mama mówi, ze nad morzezm słoneczko i podobno najblizsze dwa tygodnie zapowiadają rewelacyjna pogodę.
Nie udało mi się jednak B przekonać, więc będzie z nami tydzień, a potem zostajemy sami. trudno
Doti ja bym kupiła.

A no i widze, że cena niska, a naprawdę mogę polecić bo wypróbowałam. I nawet w podróży się przydał (ma końcówkę, taką do zapalniczi samochodowej się podłącza) jak trzeba było mleczko podgrzać albo słoiczek (24 godziny w samochodzie z Anglii do Polski i z powrotem)

A ja w ogóle to z czym innym:) do Was dziewczynki.
W związku z tym, że ZNOWU kryzys jedzeniowy (ja to chyba kiepska kucharka jestem) chciałam zakupić Małej jakieś fajne sztućce, miseczkę i talerzyk oraz kubeczek ale nie wiem gdzie. Tzn wiem, że w Realu albo innej sieciówce tego typu, ale może Wy znacie jakieś fajne miejsce w Katowicach, jakąś hurtownię czy cuś:)?

reklama
Do góry