reklama
blond_20
Czarownica
a moj nietanczy ale w skarpetkach najczesciej..Iza niebiega też na bosaka ;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzis Oliwka jadla BATONIKA W CZEKOLADZIE :-) ale jej smakowalo :-)
Wogole ostatnio coraz czesciej je normalne i DOROSLE ;-) jedzenie :-)
Wogole ostatnio coraz czesciej je normalne i DOROSLE ;-) jedzenie :-)
Stasiulo szamie w zasadzie to co my...przynajmniej probuje, bo nie zawsze mu smakuje. Juz nie gotuje specjalnie dlaniego obiadkow, jedynie zupy ale to z powodu ze dla inych domownikow onemoga nie istniec, uwielbia ziemniaczka i mielonego kotleta jak juz widzi to az sie trzesieananas mu nie podszedl za to manadarynki szamal by non stoper...No i czekolada...nie dajemy mu codziennie ale bestia jak widzi ze jest na stoliku albo zocha je, to tak dlugo stoi i buczy az mu sie troche da:-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A wlasnie mozna dac juz dziecku smazone?
Nie wiem czy ktoras dawala ale dzis dam Oliwce normalnego ze sklepu KUBUSIA tego w szklanej butelce On jest tanszy niz te soki z gerbera itp I ja tez kupusie lubie :-)
Ciekawe czy oliwce zasmakuje :-)
Aha i dzis zjadla wafelka smietankowego bez czekolady Mam nadzieje ze po tym SMIETANKOWYM NIC JEJ NIE BEDZIE :-)
Nie wiem czy ktoras dawala ale dzis dam Oliwce normalnego ze sklepu KUBUSIA tego w szklanej butelce On jest tanszy niz te soki z gerbera itp I ja tez kupusie lubie :-)
Ciekawe czy oliwce zasmakuje :-)
Aha i dzis zjadla wafelka smietankowego bez czekolady Mam nadzieje ze po tym SMIETANKOWYM NIC JEJ NIE BEDZIE :-)
moli81
Mamuśka Mikuśka
ale żarłoki małe rosną ja jeszcze nie daję wszystkiego Mikiemu,narazie chłopak uczy się gryźć i całkiem mu do fajnie idzie:-)dzisiaj wpitalał maliny az się trząsł i dzioba otwierał:-)no i musze się pochwalić,że wkońcu wstrzeliłam się w mleko modyfikowane--NAN 3,wypija narazie tylko na noc niecałe 210ml,do tego chwilę cyca i całkiem ładnie śpi,bo nie wybudza się często:-)ostatnio aż wstałam sprawdzić czy dycha,bo była 2 a on spałi obudził się o 4.30:-)oby tak dalej:-)a co do karmienia to nasz schemat wygląda tak:
7-8 chlebek-koreczki z masełkiem
11-12 2xmałe danonki+ cycek
15 zupka
18 owocki
a w między czasie chrupki,wafle ryżowe
może któraś ma pomysł jakiś,bo chciałabym coś zmienić?
7-8 chlebek-koreczki z masełkiem
11-12 2xmałe danonki+ cycek
15 zupka
18 owocki
a w między czasie chrupki,wafle ryżowe
może któraś ma pomysł jakiś,bo chciałabym coś zmienić?
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Moli Oliwka polubila bardzo suche WAFELKI ale chodzi O WAFELEK Z LODOW NA GALKI NP ona je uwielbia Dzis jadla RURKI SUCHE tez jej smakowaly No i chrupki kukurydziane Oliwka ostatnio tez polubila BATONIKI
My schemat jedzenia mamy mniej wiecej taki
6 mleko
pozniej albo kanapeczki albo wlasnie to co u gory napisalam
kolo 12 mleczko na drzemke
Miedzy 14 a 15 obiad ( no i ja ide do pracy I mama daje oliwce kaszke kolo 17 Lub pozniej )
W miedzy czasie ale o roznych porach owoc
20-21
mleko z kacha z butli
Wiem Oliwka je dosc czesto ale ona je malymi porcjami I mnie to wcale nie przeszkadza Pediatrze tez
My schemat jedzenia mamy mniej wiecej taki
6 mleko
pozniej albo kanapeczki albo wlasnie to co u gory napisalam
kolo 12 mleczko na drzemke
Miedzy 14 a 15 obiad ( no i ja ide do pracy I mama daje oliwce kaszke kolo 17 Lub pozniej )
W miedzy czasie ale o roznych porach owoc
20-21
mleko z kacha z butli
Wiem Oliwka je dosc czesto ale ona je malymi porcjami I mnie to wcale nie przeszkadza Pediatrze tez
Moli a nie za mało tych posiłków??
Niby powinno byc 5.
U nas sie przyjeło
6- 7- kacha lub mleko
10- owoc
13-obiad
16 -jogurt
19.30 kacha na noc
W miedzy czasie buła, chrupki, czasem kabanos w łapke, biszkopt;-)
Niby powinno byc 5.
U nas sie przyjeło
6- 7- kacha lub mleko
10- owoc
13-obiad
16 -jogurt
19.30 kacha na noc
reklama
malaulka
Podwójna mamusia
Ja juz kilka razy dawalam i chetnie pijeNie wiem czy ktoras dawala ale dzis dam Oliwce normalnego ze sklepu KUBUSIA tego w szklanej butelce :-)
U nas jest prawie tak samo tylko zamiast jogurtu jakiś deser bez mleka bo po tych z mlekiem się brzydko odbija i ulewa, chyba nie toleruje mleka A w miedzyczasie też różne smakołyki po trochęU nas sie przyjeło
6- 7- kacha lub mleko
10- owoc
13-obiad
16 -jogurt
19.30 kacha na noc