reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

reklama
Mnie się podobają najbardziej re z nóżkami i rączkami, są najdelikatniejsze.

Potrzebuję rady. Łóżeczko Młodego przylega dłuższym bokiem bezpośrednio do ściany, i niestety jest to ściana narożna, więc zimnaaa. Nie mam możliwości przestawienia mebli. Macie pomysł co dać na ścianę, żeby Karollo nie przytulał się po nocach do zimnej ściany?:sorry2:

A masz jakieś puzle piankowe? Może właśnie puzle spełnią się w tej roli?

Dzięki wam za podpowiedzi:tak:
stanęło jednak na kołderce z rożka wetkniętej między ścianę a łóżko- tylko na noc

mam pytanko,zdecydowalam sie (prawie:dry:)na meble kuchenne -biale-na wysoki polysk?

co o tym sazdicie?moze ma ktoras?boje sie ze bezdei za zimno,za sterylnei

Agulam, ja uwielbiam taki styl, laboratoryjny;-) szczególnie w kuchni, więc jak dla mnie- super! Myślę, że bardzo łatwo będziesz mogła ocieplić dodatkami, pojemnikami na mąkę, cukier np. Zalezy też pewnie, jaki dasz do tego blat i co będzie między szafkami. Moi znajomi mają takie meble i między szafkami położyli czarną tapetę, w duże, białe grochy, za szkłem. Wygląda rewelacyjnie!

Np. tutaj wcale nei jest zimno: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/original/1604_kuchnia-1-swiatlo.jpg

albo tu:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/original/1604_kuchnia-1-swiatlo.jpg

albo może przełam kilkoma szafkami z drenem, jak tutaj:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/original/1604_kuchnia-1-swiatlo.jpg

tylko to już jest trudniejsze, żeby własnie szafki był "w bloku" i nawiązywały np. do stołu czy jakichś innych elememntów......

agulam slonce.. taka biala na wysoki polysk kuchnnia jest przeurocza, ale niestety sciera ci z rąk nie wyjdzie... ja mam tylko gorne biale szafki i to w polowie, bo druga polowa ze szkla.. i powiadam ci, że starsznie widac wsszystko na nich.. no chyba ze lubisz jednak ścierać maziaje... i to nie chodzi o to ze biala.. kazda kuchnia na wysoki polysk to mnostwo pracy aby ladnie wygladała zawsze...
na pewno fototapeta ozywia taka kuchnie, ale pamietaj aby to byla specjalna fototapeta kuchenna.. ona jest fajna w utrzymaniu, bo sie latwo sciera... ale niestety tluszcz potrafi dosc szybko przez nia przenikac.. ja mam specjalna laminowaną do kuchni ale nad plytą mam specjalną jeszcze szybę... hartowana/przezroczysta..

biala napewno latwiej utrzymac nic ciemne kolory, mnie sie zamarzyl doł fioletowy a gora biala, wiem ze to bedzie masakra no ale co zrobić....

reklama
mam pytanko,zdecydowalam sie (prawie:dry:)na meble kuchenne -biale-na wysoki polysk?

co o tym sazdicie?moze ma ktoras?boje sie ze bezdei za zimno,za sterylnei
Jak dla mnie super, ja tez chce/chcialam biala, ale M woli ecru..no i modna teraz biel ;-)

i nie zgadzam sie z wiolan, ze bedziesz ciagle ze sciera chodzila.
bedzie Wam robil ten stolarz, co drzwi?

Do góry