kalcha
Fanka BB :)
U nas też ulewanie i normalnym mleczkeim i zsiadłym,do tego odbijac nie chce bo przy cycu zasypia i tez by go nie wypuszczała, a pozniej wieczorem afera jak dzis bo kolka meczy matce sie serce kraje....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Je wystarczajaco duzo. W szpitalu polozne mi mowily , ze dziecko ma zolodek wiekosci orzecha wloskiecgo i w pierwszych dniach zycia zjada od 20 ml do 40 ml.moj maly je tak z 60ml mojego mleka co 3 h..czy to nie za malo dziewczyny? do tego nie odbija sie jemu a ulewa bardzo rzadko.
a mam pytanie odnosnie pierwszej wizyty u pediatry..kiedy powinnam isc?
moj maly je tak z 60ml mojego mleka co 3 h..czy to nie za malo dziewczyny? do tego nie odbija sie jemu a ulewa bardzo rzadko.
a mam pytanie odnosnie pierwszej wizyty u pediatry..kiedy powinnam isc?
dziewczyny a my mamy problem sama nie wiem czy to brzuszek :-( po każdym karmieniu jest płacz i podkurczanie nóżek, kolki to raczej nie są bo po każdym karmieniu?? jutro jest u nas pediatra to może coś zaradzi, jak ona cierpi dziewczyny, płaczemy razem, ja mam takie doły przez to, nie wiem co poradzić...