reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak sobie radzić z dolegliwościami Maluszków

witam dziewczyny co do kolek u nas narazie brak połozna kazała mi pić herbatke hipp i narazie mamy spokój
co do ulewania też ok zdarza się ale nie często
mamy problem z noskiem nie wiem czy to katar czy poprostu małemu cos zalega w nosku może od pokarmu albo od suchego powietrza bo u nas już troszkę palimy w centralnym, małemu tak jakby rzęzi coś w nosku odciągam mu aspiratorem tą wydzielinę i zazwyczaj jes bezbarwna albo białawo żólta powiedzcie mi czy to normalne czy to jest katarek???

reklama
Mammi na stronie 3 sa porady od dziewczyn dotyczace zaparc.Za za rada Saary zmienilam mleko z nestle na hipp z probiotykami i mam pierwsze sukcesy - kasia robi kupki raz dziennie bez pomocy gliceryny i termometra,zmienila sie tez konsystencja kupek ,nie sa juz takie zbite i twarde.

hej dziewczyny

ja wlasnie dzisiaj wrocilam ze szpitala po 5 dniach pamietacie jak pisalam o tych czestych kupkach?? zadzownilam do mojej poloznej i kazala mi leciec do lekarza a tam od razu skierowanie do szpitala i co sie okazalo?? ze mala ma wysoki poziom bilirubiny czyli zoltaczka od razu polozyli ja na lampy i tam byla naswietlana 3 doby;/ dostawala glukoze i antybiotyk takze dziekuje bogu ze w miare szybko zaaragowalam tylko zastanawia mnie dlaczego polozna nie zauwazyla ze mala ma zoltaczke skoro byla u nas dzien przed tym calym incydentem a przeciez w jeden dzien nie mogla sie tak duza zoltaczka zrobic;/ na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo w srode rano jade jeszcze do szpitala na kontrole. Takze dziewczyny jesli cos was niepokoi nie zastanawiajcie sie lepiej dmuchac na zimne:baffled:

reklama
ja dawalam witamine k i d malej jak bylam w szpitalu z ta jej zoltaczka i jak wychodzilam kazali mi kupic te witaminy i dalej je podawac ale teraz bede szla na kontrole do rodzinnego wiec wezme recepte bo jak bylam w aptece to bez recepty kazda z witamin kosztuje 23 zl a na recepte 3 zl wiec troche jest roznicy:dry:

Do góry