reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak sobie radzić z dolegliwościami Maluszków

maja ja kupiłam preparat KiD-Vitum gdzie są obydwie witaminy i zapłaciłam niecałe 25zł. i nie muszę się martwić o dawkowanie bo to są witaminy w kapsułkach a nie kroplach i są bez recepty

reklama
Ja wlasnie tez chce kupic taki preparat, zeby dwie w jednym byly :-)

Dziewuszki, moj maly od wczoraj mocno ulewa.. po kazdym posilku ze dwa trzy razy :-( Moze za duzo zjada? Widze, ze to moze byc nawet tresc zoladkowa bo wyglada, jak zsiadle mleko.. Biore go do odbica za kazdym razem, czasem skutecznie a czasami w ogole nie chce mu sie odbic.. Martwie sie, ze to moze jakis refluks..

onionku być może po prostu jest małym obżartuskiem, najada sie łapczywie i potem ulewa :)
A to że ulewa mu się zsiadłym mlekiem jest jak najbardziej prawidłowe :)
Gorzej jakby ciągle świeżym sie ulewało ale to że jest cos nie tak można stwierdzić po ważeniu jeśli słabo przybiera na wadze :) Także główka do góry na pewno jest ok :)

Ostatnia edycja:
onionku być może po prostu jest małym obżartuskiem, najada sie łapczywie i potem ulewa :)
A to że ulewa mu się zsiadłym mlekiem jest jak najbardziej prawidłowe :)
Gorzej jakby ciągle świeżym sie ulewało ale to że jest cos nie tak można stwierdzić po ważeniu jeśli słabo przybiera na wadze :) Także główka do góry na pewno jest ok :)

dziekuje ;-*
rzeczywiscie lapczywie je.. moze to jest to ;-)

oninek-u nas to samo:confused2:, tez zaczela ulewac,do 4tego msc ma prawo, bo ukl pokarmowy bardzo niedojrzaly jeszcze potem mozn a o refuksie mowic.

a tak to taki urok glodomorkow,je za duzo i ulewa maly wampirek:-p
a jak zabiore cyca,ze juz za slugo- to afera:cool:

oninek-u nas to samo:confused2:, tez zaczela ulewac,do 4tego msc ma prawo, bo ukl pokarmowy bardzo niedojrzaly jeszcze potem mozn a o refuksie mowic.

a tak to taki urok glodomorkow,je za duzo i ulewa maly wampirek:-p
a jak zabiore cyca,ze juz za slugo- to afera:cool:

dzieki ;-)

a ile razy twoja ulewa po jedzonku? bo u mojego niunka zdarza sie 2-3 razy nawet po jakims czasie od zjedzenia i potem mam wrazenie, ze nic mu nie zosalo w zoladku...

moj maly je tak z 60ml mojego mleka co 3 h..czy to nie za malo dziewczyny? do tego nie odbija sie jemu a ulewa bardzo rzadko.

a mam pytanie odnosnie pierwszej wizyty u pediatry..kiedy powinnam isc?

reklama
To ja tez sie uspokoilam bo nasza niunia tez ulewa,roznie czasem swierzym czasem zsiadlym,tyle ze ona nie tyle lapczywie co taka sierotka jest,ze jeszcze sie dlawi,:sorry:

Do góry