reklama
onionek
happy mama
Ja wlasnie tez chce kupic taki preparat, zeby dwie w jednym byly :-)
Dziewuszki, moj maly od wczoraj mocno ulewa.. po kazdym posilku ze dwa trzy razy :-( Moze za duzo zjada? Widze, ze to moze byc nawet tresc zoladkowa bo wyglada, jak zsiadle mleko.. Biore go do odbica za kazdym razem, czasem skutecznie a czasami w ogole nie chce mu sie odbic.. Martwie sie, ze to moze jakis refluks..
Dziewuszki, moj maly od wczoraj mocno ulewa.. po kazdym posilku ze dwa trzy razy :-( Moze za duzo zjada? Widze, ze to moze byc nawet tresc zoladkowa bo wyglada, jak zsiadle mleko.. Biore go do odbica za kazdym razem, czasem skutecznie a czasami w ogole nie chce mu sie odbic.. Martwie sie, ze to moze jakis refluks..
onionku być może po prostu jest małym obżartuskiem, najada sie łapczywie i potem ulewa
A to że ulewa mu się zsiadłym mlekiem jest jak najbardziej prawidłowe
Gorzej jakby ciągle świeżym sie ulewało ale to że jest cos nie tak można stwierdzić po ważeniu jeśli słabo przybiera na wadze Także główka do góry na pewno jest ok
Gorzej jakby ciągle świeżym sie ulewało ale to że jest cos nie tak można stwierdzić po ważeniu jeśli słabo przybiera na wadze Także główka do góry na pewno jest ok
Ostatnia edycja:
onionek
happy mama
onionku być może po prostu jest małym obżartuskiem, najada sie łapczywie i potem ulewa
dziekuje ;-*
rzeczywiscie lapczywie je.. moze to jest to ;-)
Anja78
matka superstar
oninek-u nas to samo, tez zaczela ulewac,do 4tego msc ma prawo, bo ukl pokarmowy bardzo niedojrzaly jeszcze potem mozn a o refuksie mowic.
a tak to taki urok glodomorkow,je za duzo i ulewa maly wampirek
a jak zabiore cyca,ze juz za slugo- to afera
onionek
happy mama
oninek-u nas to samo, tez zaczela ulewac,do 4tego msc ma prawo, bo ukl pokarmowy bardzo niedojrzaly jeszcze potem mozn a o refuksie mowic.
dzieki ;-)
a ile razy twoja ulewa po jedzonku? bo u mojego niunka zdarza sie 2-3 razy nawet po jakims czasie od zjedzenia i potem mam wrazenie, ze nic mu nie zosalo w zoladku...
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Onionku moja mała tak samo ma!!! Je i rzyga i tak w kółko!!! Pirania jakich mało!!
onionek
happy mama
Onionku moja mała tak samo ma!!! Je i rzyga i tak w kółko!!! Pirania jakich mało!!
pocieszylyscie mnie laski .. maly najchetniej nie odchodzilby od cycka, zarlok jeden ;-)
reklama
olcia23
list mama '05
To ja tez sie uspokoilam bo nasza niunia tez ulewa,roznie czasem swierzym czasem zsiadlym,tyle ze ona nie tyle lapczywie co taka sierotka jest,ze jeszcze sie dlawi,