reklama
I
inna_a
Gość
my byśmy raz wpadli,ale się upiekło, bo mąż zapomniał umyć... i drugi raz, a później się zorientowaliśmy,że przecież nie mył no i zawsze jest szansa tak zajść w ciąże, bo plemniki się uchowają , ale dostałam okres nie cały miesiąc temu, a nie karmię z 8 tyg...też trochę czekałam na @ i martwiłam się,że ciąża mówię do męża najwyżej pewnego dnia ruchy poczuje, bo w tej miałam w 16tyg to w drugiej ponoć o wiele szybciej da się czuć... A tak to my ciągle szalejemy i tego się boję dlatego chcę spirale, ale jak wiadomo z kasą nie łatwo i trochę się czeka
Po połogu łatwo zajść w kolejna nieplanowana ciąze wlasnie dlatego ze nigdy nie wiadomo kiedy pojawi sie pierwsza @ i naturalna owulacja...
Jakbym nie brala tabsow to bym na pewno robila testy ciązowe co 2 tyg Zeby miec pewnosc i nie zyc w nieswiaodmosci... A no i baaa przeciez zeby dostac becikowe to tez trzeba miec ta świadomosć przed 10tc i sie zglosic do gina :-)
Aha! A tak propo testow to na allegro mozna kupic takie paskowe testy ciazowe i owulacyjne po 1zl za sztuke. Ja takich uzywalam przed ciąża z Kubą. Polecam bo sie oplaca zamowic hurtowo z 20szt. za 20zl.
Jakbym nie brala tabsow to bym na pewno robila testy ciązowe co 2 tyg Zeby miec pewnosc i nie zyc w nieswiaodmosci... A no i baaa przeciez zeby dostac becikowe to tez trzeba miec ta świadomosć przed 10tc i sie zglosic do gina :-)
Aha! A tak propo testow to na allegro mozna kupic takie paskowe testy ciazowe i owulacyjne po 1zl za sztuke. Ja takich uzywalam przed ciąża z Kubą. Polecam bo sie oplaca zamowic hurtowo z 20szt. za 20zl.
I
inna_a
Gość
nimfii- teraz spokojnie załatwisz że byłam u gin w 10tyg tylko musisz iść prywatnie wszystko się da
niuniunia, dzięki za odpowiedź!
Rozumiem. Ja też planuję miedzianą, ponieważ mam przeciwwskazania do hormonów.
A na jaką się zdecydowałaś?
Katarek - nie musisz czekać na @, jeśli karmisz. Wystarczy że minęło 6 tyg od porodu.
leika ja myśle o tej bez hormonów na tą za 1000 zł wieki bym zbierała... prędzej bym znów w ciąży była
Rozumiem. Ja też planuję miedzianą, ponieważ mam przeciwwskazania do hormonów.
A na jaką się zdecydowałaś?
Katarek - nie musisz czekać na @, jeśli karmisz. Wystarczy że minęło 6 tyg od porodu.
Ja sie z ginem umowilam na zalozenie wkladki po 6 m-cach od porodu. Tez chce ta bez hormonow,a gin zalecil po 6 -m-cach bo tyle najlepiej odczekac, a po drugie karmie cycem i gdyby sie cos dzialo to trzeba leczyc hormonami i wtedy cyca trzeba by bylo zamknac ;-) Powiedzial,ze to koszt 300 zł.
Poki co mam azalie.Podobno trzeba brac z dokladnoscia do 15 min,ja juz dwa raz wzielam godzine pozniej i przez to mam na koncie juz 4 testy.Mialam jedna @ 2 miesiace temu, a od kilku dnie mnie strasznie mdli,to wiecie... no ale na testach nic
Poki co mam azalie.Podobno trzeba brac z dokladnoscia do 15 min,ja juz dwa raz wzielam godzine pozniej i przez to mam na koncie juz 4 testy.Mialam jedna @ 2 miesiace temu, a od kilku dnie mnie strasznie mdli,to wiecie... no ale na testach nic
I
inna_a
Gość
leika- jeszcze nie wiem jaką ponoć za 300zł jest na 2 lata... A TY??
Madzia u nas jeden lekarz tez powiedział,że najlepiej po 6 miechach, bo może macica jeszcze się kurczyć i może się wysunąć, po Sn niby po 4 można, a po cc po 6...
Madzia u nas jeden lekarz tez powiedział,że najlepiej po 6 miechach, bo może macica jeszcze się kurczyć i może się wysunąć, po Sn niby po 4 można, a po cc po 6...
reklama