reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Dopiero co wczoraj bralam udzial w dyskusji na Fb na podobny temat... Badan okresowych. To naprawde smutne ze lekarze tego nie zlecaja w standardzie. Np u nas cytologia jest co rok. Ale poza nia gin nie bada piersi i nie daje skierowaN na usg bo mowi ze to nie w jego kwesti. No a co z rakiem jajnikow i piersi? Jak sie mamy przed tym chronic jak jedne co nam zostaje to usg prywatne za min 100zl. :-(

Nimfii dlatego byłam w szoku bo ona sama wzięła się za badanie piersi, cytologię, usg. No normalnie szok. Gdyby było więcej takich lekarzy...

nom :-) zdecydowanie powinno byc... nie zeby tylko chodzic sie prosic....

ej wlasnie mnie sie cos przypomnialo.....
kilka razy w ciasu ostatnich 2 msc zdarzylo mi sie ze mi cos wyciekło z piersi :baffled: i sie zastanawiam czy powinnam sie tym martwic czy nie :confused: Nie karmie juz 7msc! wiec nie wiem czy to moze miec jeszcze zwiazek z tamta laktacja :confused: Mam nadzieje ze to nic chorobowego.
Jak ktos mial podobnie to dajcie znac ;-)

Nimfii ja też myślę że to mleko, mi przez ponad pół roku po skończonym karmieniu, jak ścisnęłam sutek to się kropelka pojawiała, dopiero 2 mies temu przestało-być może przez to, że zaczęłam bać tabletki antydzieciowe :-p

reklama
Aha tylko ze u mnie to nie od naciskania wlasnie... Zauwazam to tylko na piżamce, jak jestem w biustonoszu to nie zwracam na to uwagi. Tylko a piżamce czasem czuje wilgotne przy piersi i jest mala plamka w tym miejscu. A jak wtedy nacisne to nic nie leci. O tyle to dziwne ze jest ostatnie 2 msc a wczesniej nie bylo wcale. no ale zobaczymy co bedzie na dniach... Do gina i tak mysze isc niebawem ;)

aqua
chyba ze i u mnie to od tabsow.. z tym ze ja je biore juz prawie rok :/ od samego pologu

Do góry