reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Nimfii mi sie @ spoznia miesiac, to tez juz 4 testy zrobilam:-D z tym,ze ja jeszcze karmie i chyba takie nieregularne miesiaczki to norma:tak: My niestety innych srodkow nie stosujemy:-p
Margana w ulotce jest napisane,ze nawet do 12 godz mozna sie spoznic,ale sam gin mnie ostrzegal,ze lepiej brac z dokladnoscia do 15 min.

reklama
ja mam teraz mieć @ 5 lub 6 niby się liczy pierwszy dzień @ żeby zobaczyć kiedy druga wyjdzie to według tego tak powinnam mieć, ale mi osobiście zawsze wychodziło,że dostaje po 28dniach od ostatniego dnia @ i idealnie zawsze było. Zobaczymy jak teraz oby przyszła :eek:

A Ja wczoraj wzielam ostatnia tabletke Cerazette :-) przy nich @ nie mialam jedynie 3 razy mialam plamienie po kilka kropli przez 2 dni i to tyle :eek: Dzisiaj zaczynam Microgynon 30 :tak: wiec juz niedlugo bedzie mnie czekac konkretna @ :tak:
nimfii @ co 2 tygodnie :szok::baffled: wspolczuje Ci i widac ze tabletki dzialaja na kazdego inaczej.

Sabrinko oj ten microgynon to ja nieciekawie wspominam,ale oby Ci posluzyl,bo wiadomo kazda z nas jest inna ;-)
Ja juz je kiedys bralam i dobrze sie po nich czulam dlatego tez i teraz je wzielam bo mam je sprawdzone :tak:

nimfii napisze,napisze i mam nadzieje ze bede je dobrze wspominac tak jak kiedys jak je bralam :tak:

Ssabrina ja w niedziele biorę ostatnią Azalię i od poniedziałku Yasmin. Juz sie nie moge doczekać:-)

reklama
Do góry